Terepjáró jobbról – balról!

A liberális és a bal oldali média hisztivel indította a márciust. az egyik gyöngyszem ( http://m.nol.hu/velemeny/kozmagan-terepjaro-1604879 ) bajtársunknál kiütötte a biztosítékot.

A magunkfajta ember igen sokat nyel mostanában…szoktam mondani, hogy mi már megtanultunk térden állva szopni, mások még csak most barátkoznak a gondolattal.

Egyik évben -ha a Balaton befagy- azon nevet a fél ország ( a másik csak azért nem, mert se TV-je, se nete nincsen…), hogy néhány Hammer beszakad a lékbe…ma pedig minden időrabló arról fecseg, hogy jaj ez a szemét kormány….háborús ok címén elveheti a terepjárót!!!
Kedves demokrácia betegségben szenvedő terepjáró tulajdonosok!Elmondanánk, hogy egy komolyabb konfliktus -kvázi háború- nem csak a katasztrófafilmeken fordul elő, hanem a mi életünkben is jó eséllyel előfordulhat.
Sokkal többet fogunk veszíteni, mint egy szaros négy kerekű “városi terepjáró” ( mert nektek csak az van )!  Háború esetén percek alatt bedől minden, mit szeretsz, és mihez ragaszkodsz.

Igen, asszony, gyerek, bejárónő, kutya, meg még a fél heréd is oda lehet.Mindaz, mire azt hitted, hogy a demokratikus törvények védelmében szent és örök, az szaros hús és törmelék péppé válhat percek alatt.
Majd akkor ébredsz rá, ha bevizeltél, hogy nem a Cinema City termében ülsz…a húgy lesz a valóság, és örülni fogsz később, hogy legalább hugyozni tudtál.
Nekünk, akik nemzetiek és  szocialisták, ez kevésbé idegen, mint a demokrácia.
A történelem hősein át, Hunyadi harcosaitól Drezda kiszenvedőiig mi tudjuk, hogy az élet, és a hadiszerencse forgandó.
Háború esetén az emberi jogok kérészéletűvé válnak, és az ököljog következik utána.
Úgyhogy hisztizzetek csak! Ha ezt tették volna Hős elődeink, akkor ma ti nem is lehetnétek.

Ha tehetném, általam rövidebb időn belül többet is veszítenétek.

Ez a véleményem dióhéjban a viharról, mit kicsiny bilinkben a libsik gerjesztenek!


Forrás:bhhdivision.blogspot.com
Tovább a cikkre »