Tényleg arculatot váltott az MVM, ilyen lett

Tényleg arculatot váltott az MVM, ilyen lett

A Nézőpont segítségével végrehajtott imázsváltást a Trinity Communications bonyolította. Amelynek tulajdonosa két miniszterrel is jóban van.

Amint arról múlt héten beszámoltunk, új logót és arculatot is kap a Magyar Villamos Művek, amelynek székházán meg is jelent már az új logó, de egyből letakarták. Az eseményről beszámoló VS.hu azon kérdésére viszont nem válaszolt az MVM, hogy lesz-e arculatváltása a cégcsoportnak. Végül lett – iparági források szerint több milliárdba kerül, de ezt az MVM cáfolta a portálnak.

Az arculatváltást megelőző kutatást a Nézőpont-csoporthoz tartozó Kutatópont Kft. végezte, magát a folyamatot a Trinity Communications bonyolította – írja a Kreatív. A cég tulajdonosa, Kuna Tibor a 444 szerint egyébként Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszterrel, valamint Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszterrel közeli viszonyt ápol.

Az MVM honlapján vadásztunk az új arculatelemekre, ám a Sajtókapcsolat, galéria menüpont alatt csupán kattinthatatlan galériacímeket találtunk. Ugyan fel van tüntetve, hány fotó lenne az adott mappákban, a fényképeket nem lehet megtekinteni, úgyhogy az arculatváltás egyelőre nem zökkenőmentes.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »