Telefont lopott egy idős asszony házából, majd maró folyadékkal öntötte le áldozatát

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse rablás miatt folytat büntetőeljárást egy 41 éves kállósemjéni lakos ellen.

A nyomozás adatai szerint a nő 2017. november 22-én 9 óra körül lopási szándékkal bement a nyitott ajtón keresztül egy kállósemjéni házba, ahol értékek után kutatott. Az ingatlanból egy mobiltelefonnal akart távozni, amikor a sértett a házba belépett. A gyanúsított ekkor egy maró hatású folyadékkal leöntötte a 74 éves asszony arcát, majd elmenekült a helyszínről.

A sértett segítségért kiáltott, amit egy utcabeli férfi meghallott, majd a gyanúsított után ment. Felszólítására a nő átadta az eltulajdonított mobiltelefont, majd távozott a helyszínről. A nagykállói rendőrök a bejelentést követően a feltételezett tettest rövid időn belül elfogták, a rendőrőrsre előállították, és gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás adatai szerint az asszony egy korábbi kállósemjéni betöréssel is megalapozottan gyanúsítható, ahonnan egy karórát lopott el. A nyomozó hatóság a további eljárást a gyanúsított bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytatja – olvasható a Police.hu-n.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »