Teherautóval ütközött egy iránytaxi, meghalt a buszsofőr

Október 4-én Ukrajnában kijevi idő szerint körülbelül 21 órakor a Rivne-Szosznove járatú iránytaxi egy teherautóval ütközött össze Rivne közelében. A frontális ütközés következtében a buszsofőr a helyszínen életét vesztette – jelentette a Rivne megyei rendőrség sajtóosztálya.

A busz hat utasát kórházba szállították, a vizsgálatok után két főt hazaengedtek. Négy személyt továbbra is az egészségügyi intézményben tartanak. A sérültek valószínűleg agyrázkódást szenvedtek – mondta el Igor Dungyuk, főorvos-helyettes.

Az előzetes adatok szerint a buszsofőr este a heves esőzés miatt nem vette észre a vele szembe érkező teherautót, és ennek következtében a járművek összeütköztek – írja az UNN hírügynökség.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?:Közlekedési baleset a Rahói járásban, megsérült egy 4 éves kisfiúSúlyos vonatbaleset: több mint százan megsérültekÖt személy sérült meg egy közlekedési balesetbenRovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: halálos baleset, közúti baleset, baleset, kékfény, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »