Tegnapi hírösszefoglaló: Két fiatal lány tűnt el Ungváron, megkezdődött az őszi katonai sorozás Ukrajnában

A Kárpátinfo.net kiemelte azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak október 4-én. Két fiatal lány tűnt el Ungváron, terepjárónak hajtott egy motoros Nagyszőlősön, az ukrajnai termékek 40%-a hamisítvány, közel ezer csomag csempészcigarettára bukkantak a határőrök, felborult egy mikrobusz Kárpátalján, mindennapos a kínzás a kelet-ukrajnai rabszolgatáborokban – állítják emberjogi aktivisták, megkezdődött az őszi katonai sorozás Ukrajnában.

Két fiatal lány tűnt el Ungváron

A hatóságok két fiatal lányt keresnek. A lányok szeptember 30-án tűntek el.

Egyikük, a 17 éves Huszinka Krisztina Jaroszlavivna, az Ungvári Kereskedelmi Technikum tanulója. Krisztinával egyidejűleg tűnt el a szintén ungvári, 18 éves Szvisztak Júlia Vitalijivna is.

Terepjárónak hajtott egy motoros Nagyszőlősön (Videó)

A motorkerékpáron közlekedő férfi egy gépkocsinak ütközött neki, melynek sofőrje hirtelen akart megfordulni. A terepjáró vezetője nem adta meg az elsőbbséget a motorosnak. A balesetről videofelvétel is készült.

Az ukrajnai termékek 40%-a hamisítvány

Az Ukrán Állami Élelmiszerbiztonsági Szolgálat vezetőjének jelentése szerint Ukrajnában a termékek 30-40 százaléka hamisított.

Közel ezer csomag csempészcigarettára bukkantak a határőrök Kárpátalján

A munkácsi határőregység alkalmazottai újabb csempészkísérletet akadályoztak meg Kárpátalján.

Felborult egy mikrobusz Kárpátalján

Október 4-én, Kárpátalján a Kijev-Csap autóúton közlekedési baleset történt. A mikrobusz sofőrje elvesztette irányítását a járműve fölött és lerepült az úttestről.

Mindennapos a kínzás a kelet-ukrajnai rabszolgatáborokban – állítják emberjogi aktivisták

Szovjet munkatáborokat idéző börtönök működnek Kelet-Ukrajnában, ahol több ezer embert kényszerítenek arra veréssel és kínzásokkal, hogy ingyenmunkát végezzenek – állítják emberjogi aktivisták.

Megkezdődött az őszi katonai sorozás Ukrajnában

Megkezdődött az őszi katonai sorozás kedden Ukrajnában, csaknem nyolcezer újoncot készülnek behívni a hadseregbe – jelentette be Viktor Muzsenko ukrán vezérkari főnök a Facebook közösségi portálon.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: belföld, hírösszefoglaló, UkrajnaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »