Tegnapi hírösszefoglaló: Családi gyilkosság Munkácson, meggyalázták a holokauszt-emlékművet Ungváron

A Kárpátinfo.net kiemelte azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak november 28-án. Családi gyilkosság Munkácson, egy kutya okozott autóbalesetet az Ungvári járásban, kábítószert foglaltak le egy férfitól Balazséron, Ukrajna migránsokat fogadna be, hogy minél előbb vízummentességet kapjon az EU-tól, meggyalázták a holokauszt-emlékművet Ungváron.

Családi gyilkosság Munkácson

A kárpátaljai Munkácson a családi vita hevében egy 63 éves férfi bottal megverte 43 éves vejét, aki az esetet követő napon a kórházban életét vesztette.

Egy kutya okozott autóbalesetet az Ungvári járásban

Az előzetes adatok szerint, a vezető elvesztette irányítását a járműve fölött, árkon keresztül nekihajtott egy ház kerítésének, majd a tetejére borult. A Volkswagen Touran típusú gépkocsi sofőrjének elmondása szerint egy kutya okozta a balesetet, ami hirtelen futott ki az útra.

Kábítószert foglaltak le egy férfitól Balazséron

A Beregszászi Járási Rendőrség munkatársai bíróság által engedélyezett házkutatást végeztek a 61 éves balazséri férfinál, akit kábítószer-birtoklással gyanúsítanak.

Ukrajna migránsokat fogadna be, hogy minél előbb vízummentességet kapjon az EU-tól

Szerhij Petuhov, európai integrációért felelős igazságügyi miniszter-helyettes azt javasolta, hogy a vízummentesség bevezetéséért cserébe Ukrajna vállalja el az Európai Unió egyik tagországának kötelező menekültkvótáját.

Egy hónapig az élettársa holttestével élt együtt az ukrán nő

Az ukrajnai Harkivban egy nő halálra késelte élettársát, később megpróbált kiugrani a lakóház nyolcadik emeletéről – jelentette a harkivi rendőrség sajtóosztálya.

Meggyalázták a holokauszt-emlékművet Ungváron (Fotók)

Ismeretlenek vörös festékkel leöntötték, és antiszemita tartalmú röplapokkal körbeszórták az idén októberben felállított holokauszt-emlékművet Ungvár központjában.

Ismét szedi áldozatait a hamisított alkohol Ukrajnában

Az Élelmiszer-egészségügyi és Fogyasztóvédelmi Szolgálat november 28-ai jelentése szerint az elmúlt 18 nap után ismét nőnek az alkoholmérgezéses esetek. Az alkoholszurrogátum okozta mérgezés következtében négy személy vesztette életét Harkiv megyében.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: belföld, hírösszefoglalóForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »