Tegnapi hírösszefoglaló: 50 %-kal meg akarja emelni a földgáz árát az ukrán kormány, brutális balesetben halt meg két személy

A Kárpátinfo.net kiemelte azokat a cikkeket, melyek népszerűek voltak október 17-én. Járdakővel esett neki szerelme autójának egy mezőkaszonyi nő, 50 százalékkal meg akarja emelni a földgáz árát az ukrán kormány, brutális balesetben halt meg két személy, Ukrajnában mindenhol lopnak, ahol csak tudnak, Kárpátaljai férfi gázolt halálra 20 éves fiatalembert.

Járdakővel esett neki szerelme autójának egy mezőkaszonyi nő

A járőrök az utcák járőrözése közben vették észre a nőt. A mezőkaszonyi nő járdaköveket szedett fel és elkezdett megrongálni egy kék színű Volswagen Passat B5 típusú autót.

50 százalékkal meg akarja emelni a földgáz árát az ukrán kormány

Az ukrán kormány 50 százalékos gázáremelést tervez. A lakossági földgáz tarifáinak felülvizsgálatát 2017 januárjában tervezik végrehajtani.

Brutális balesetben halt meg két személy Ukrajnában

A karambol az ukrajnai Harkiv megyében található Valkivi járásban történt. A helyi rendőrség információi szerint a baleset helyszínén életét vesztette a személygépkocsi sofőrje és utasa.

Ukrajnában mindenhol lopnak, ahol csak tudnak

Ukrajnában a közutak építésénél még mindig a régi rendszer árkalkulációit használják – jelentette ki az Ukrajnai útépítők Konföderációjának elnökhelyettese, Ivan Szalij a Golos.ua hírügynökségnek adott interjújában, hozzátéve, hogy az utak építésénél sem lopnak kevesebbet, mint a kommunális szolgáltatásoknál.

Kárpátaljai férfi gázolt halálra 20 éves fiatalembert

A rendőrök megállapították, hogy egy 35 éves kárpátaljai férfi Mercedes Benz típusú járműjével Rivne felé tartva elgázolt két személyt, akik az úttesten gyalogoltak.

Két kárpátaljai vállalkozó az idei Példaképek között

A június elején meghirdetett Példakép pályázat döntőjébe két fiatal kárpátaljai vállalkozó, Henkel Zoltán (Henkel Busz) és Palkó Gábor (PACOBO Kft.) is bekerült, így Kárpátaljáról ők indulnak az Év Példaképe címért és az azzal járó 5 millió forintos fődíjért.

500 euróért ígért magyar állampolgárságot ukránoknak a jegyző

Befolyással üzérkedés miatt emelt vádat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Főügyészség egy községi jegyző ellen, aki a gyanú szerint pénzért ígért egyszerűsített honosítást több ukrán állampolgárnak.

A tiltás ellenére is járnak kamionok a beregszászi kőhídon

A teherautó-sofőrök figyelmen kívül hagyják azt a rendeletet, mely tiltja a nyolc tonnát meghaladó össztömegű járművek forgalmát a beregszászi Vérke-hídon.

Rovatok: BelföldTelepülés: UkrajnaCímkék: belföld, hírösszefoglaló, UkrajnaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »