Te, sötétben bujkáló, hímsoviniszta erőszaktevő, hökös állat, te!

Vannak hírhedt gólyatáborok, ahol a szívatás túlmegy a jó ízlés határán, számos értelmetlenül obszcén, vetkőzős feladattal megfűszerezve. De ezt a gyakorlatot az összes létező magyarországi gólyatáborra ráhúzni, az összes hököst potenciális szexuális ragadozóként beállítani olyan általánosítás, amelyet leghangosabban pont az ilyen cikkeket szerző – egyébként máskor nagyon toleráns, előítélet-mentes – tollforgatók szoktak a leghangosabban elítélni.

A 21. századi szélsőliberalizmus vadhajtásai közül kevés ártalmasabbat tudok elképzelni, mint az úgynevezett genderizmus. Az egész ideológia lényege, hogy a férfiak és nők kizárólag biológiailag különböznek egymástól, minden ezen kívül eső eltérés társadalmi konvenció eredménye. Amiket természetesen fel kell számolni, ehhez pedig az egyenlőségen át vezet az út, ami valójában egyformaság, uniformizálás, és mindenki, aki a klasszikus nemi szerepek világában érzi jól magát, az jó esetben elmaradott, de inkább szexista, hímsoviniszta, stb.

Hírdetés

Mint minden ultraliberális irányzat, a genderizmus sem a valóban létező problémákkal foglalkozik (egyenlő fizetésért egyenlő bért, gyermekes nők részmunkaidős foglalkoztatása, családon belüli erőszak az elkövető nemétől függetlenül). Ez csak álca, amely mögött a Szép Új Világ körvonalai húzódnak meg, ahol választott nemű felnőttek okítják gyermekeinket arról, hogyan is néz ki egy előítélet-mentes társadalom, és hogyan lehet ezek ellenségeit felismerni, elszigetelni, hitelteleníteni, nevetségessé tenni.

Bővebben!


Forrás:jobbegyenes.blog.hu
Tovább a cikkre »