TBC-riadó egy tiroli iskolában

Nagy ijedséget okoz egy tiroli iskolában a felfedezés: TBC-t diagnosztizáltak egy 13 éves szomáliai gyereknél a múlt héten. A helyiek nyugtalanok, bár a hivatásos nyugtatók szerint a fertőzés veszélyes csekély. Vannak szülők, akik ezt kétségbe vonják.

Magyar Menedék - Chemtrail

Óriási az aggodalom a diákok, tanárok és szülők körében. Az esetről most értesült az osztrák sajtó. A Krone című napilap utánajárt az esetnek. Egy 13 éves Szomáliából érkezett fiúnál állapítottak meg TBC-t, aki a egy nußdorf-debanti középiskola tanulója.

Az érintet osztályba járó diákok szüleit és tanárait ezen a héten személyesen tájékoztatták az esetről, és megkezdték a szűrést. A tartomány egészségügyi igazgatója, Franz Katzgraber szerint semmi ok az aggodalomra, ezek csak biztonsági intézkedések, hogy az esetleges megbetegedéseket kiszűrjék, attól azonban nem kell tartani, hogy járvány alakulhatna ki. A beteg migránsról jelenleg kórházból gondoskodnak. Állapota kielégítő, javul – mondta a kezelőorvosa.

Neve elhallgatását kérő aggódó édesanya azonban nem ennyire nyugodt. Azt állítja, hogy a hatóságok azt kérték az szülőktől, hogy kendőzzék el az ügyet. Állítólag meg is fenyegették őket. A hatóság a leghatározottabban visszautasítja a vádat. Pont ellenkezőleg történt, tájékoztatták őket és felhívták a figyelmüket, hogy milyen lépéseket kell tenniük a biztonságuk érdekében – állítják.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »