Tarlóst győzködi a Jobbik

Igazságos és méltányos parkolási rendszerre van szükség Budapesten – mondta Tokody Marcell Gergely, a Jobbik fővárosi képviselője vasárnapi sajtótájékoztatóján.

A politikus emlékeztetett, hogy a Fővárosi Közgyűlés február 17-én döntött úgy, megszünteti az ötperces türelmi időt a parkolójegyek megvásárlására és a parkolójegy utólagos bemutatási lehetőségét is.

Tarlós István főpolgármester úgy nyilatkozott, hogy a Kúria „kötötte meg a kezét” ebben a kérdésben, de a Jobbik szerint ez ebben a formában nem igaz.

A Kúria határozata egyáltalán nem foglalkozik a türelmi idővel, kizárólag az utólagos bemutatás lehetőségével, és ezzel kapcsolatban is csak az ötnapos jogvesztő határidőt nehezményezik – mondta.

„Azt várom, hogy Tarlós István revideálja az álláspontját és legyen egy olyan megoldás, ami a budapesti autósok érdekeit szolgálja, igazságos és méltányos” – hangsúlyozta Tokody Marcell Gergely.

Ha a főpolgármester nem gondolja meg magát, akkor a Jobbik kezdeményezni fogja a mostani gyakorlat megváltoztatását – tette hozzá.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »