Tarlós: Ne játsszunk a 3-as metróval!

Tarlós: Ne játsszunk a 3-as metróval!

A 3-as metróval ne játsszunk, mert ebből nagyon komoly baj lehet! – mondta Tarlós István főpolgármester a metrófelújítás elhúzódásáról szólva az ATV Start című műsorában hétfőn reggel.

A 3-as metró naponta Debrecen teljes lakosságának csaknem háromszorosát szállítja, többet mint a MÁV. A metrófelújítás folyamatait lassítani több mint felelőtlenség – hangsúlyozta a főpolgármester.

Van, amivel nem lehet szórakozni: például a 3-as metró vagy az árvízvédelem ilyen. A főváros nem vállalja a felelősséget az időcsúszásokért – tette hozzá. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek ebben a kérdésben gyorsítania és összpontosítania kell, különben a Fidesznek nagyon nagy problémája lehet Budapesten – vélekedett Tarlós István.

A főpolgármester kitért a vasárnapi népszavazásra is. Azt emelte ki, hogy az érvénytelenség dacára a magyarok túlnyomó többsége a migránsügy megítélésében a kormánnyal ért egyet. Az ellenzéki pártoknak a miniszterelnök lemondására vonatkozó követelését pedig butaságnak minősítette Tarlós István.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »