Tarjányi László: Verje meg az Isten!

Verje meg az Isten Orbán Viktort, mert az ország pénzét stadionokra költi, nem az egészségügyre! Mert hagyott 100 milliárdot lenyúlni a haveroknak a betelepedési kötvény közvetítéséért! Mert hagyta lenyúlni a MNB-nél a közpénz százmilliárdokat, s átlapátolni alapítványokra, ahol azok “elvesztették közpénz jellegüket”! Mert elvette a kisemberek trafikját, földbérletét, rokkantnyugdíját!

Magyar Menedék - Karácsony

Verje meg az Isten Németh Szilárdot, mert nem tesz semmit a csepeli emberek egészségügyi ellátásáért! Mert fél Orbántól, ezért nem mer előállni a követeléssel, hogy vissza a kórházat Csepelnek!

Verje meg az Isten Borbély Lénárdot, mert nem tesz semmit a csepeli emberek egészségügyi ellátásáért! Mert fél Németh Szilárdtól, nem meri mondani neki, ne a Dagi Vendéglőre költsön hanem a Tüdőgondozó/Tüdőszűrő Állomásra! Mert nem intézkedik a mammográfiai berendezés pótlásáról! Erre nincs pénz, csak a népszavazás kampányra?

Verje meg az Isten Bácskai János IX. kerületi polgármestert, mert a Szent István és Szent László Kórházaknál bevezette a fizetős utcai parkolást! A nyomorult betegek egy óra alatt még a recepciós pultnál sem kerülnek sorra, súlyos daganatos betegek ezer forintokat kénytelenek a parkolásra költeni naponta a rokkantsági ellátásukból!

Említett urakat verje meg az Istent, kapják meg azt a betegséget, amiben a nyomorult csepeliek szenvednek, s ne a Kútvölgyiben és a Honvédkórházban kapjanak VIP-ellátást!

86 éves családtagomat tegnap sürgősséggel a Dél-pesti Kórházba utalták, délután négytől éjfél után negyedóráig kellett ülnie a felvételi irodánál, utána meg ruhástól fektették a sürgősségi osztályon, étel-ital nélkül ma délelőttig, mert nem volt hely a kórházban! Ez jár az átlagembereknek ORBÁN VIKTOR jóvoltából! Verje meg az Isten!


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »