Támad Soros médiabirodalma

Újságírás helyett politikai szándékot szolgálnak ki Soros György kénye-kedve szerint magyarországi sajtóorgánumok. Soros György még a látszatra sem ad, közvetlenül a saját megbízható kádereit ültette például a 444.hu-t üzemeltető cég vezetőségébe, és a támogatásért cikkeket, felületeket kér. Ifjabb Lomnici Zoltán, a cöf szóvivője szerint összehangolt támadás folyik a magyar emberek ellen.

A Tények szerint  Soros György által működtetett hálózat lelepleződött és a magyar emberek biztonságát veszélyezteti. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a CÖF szóvivője képmutatónak és átlátszónak tarja, hogy a Soros média,- és civil-hálózat beszél kormányközeli sajtóattakról.
Az alkotmányjogász szerint a valóság teljesen más:
“összehangolt, nemzetközi és hazai fronton is zajló támadás indult hazánkkal szemben, amelyben a Soros György által pénzelt írott és elektronikus média, valamint a magukat jogvédőnek nevező ügynökszervezetek és lobbicsoportok is aktívan részt vesznek.”

Hírdetés

A Tények szerkesztő több hazai ellenzéki médium főszerkesztőjét megkérdezték írásban, hogy Soros György befolyásolja-e a szerkesztőség munkáját?Hány szerkesztő, újságíró végzett a Soros-egyetemen? Igaz-e, hogy újságírás helyett politikai szándékot szolgálnak ki egy milliárdos kénye-kedve szerint?Igaz-e hogy a tüntetések méretéhez képest azért kapnak eltúlzottan nagy felületet ezek az események, mert erre vonatkozó kérést, utasítást kapott a szerkesztőség?Kérdéseiket elküldték a 444.hu, a hvg.hu, 24.hu, az RTL Klub híradó valamint az mno.hu- vezetőjének is. Csak a 24.hu-tól érkezett válasz. A Ripost információ szerint kézi irányítás van a 444.hu-nál: Soros saját külföldi embereit ültette az igazgatóságba.Soros György meg sem próbálta elfedni a lényeget, közvetlenül a saját megbízható kádereit ültette a 444.hu-t üzemeltető cég vezetőségébe. Két személyt is delegált az igazgatóságba Maria Nemcovát az Open Society korábbi prágai programigazgatóját és Valer Kotot, aki szintén kipróbált megbízható kádere az üzletembernek.

forrás: Oláh Gellért, 888.hu


Forrás:magyarellenesseg.com
Tovább a cikkre »