Tállai András egy csapatban játszik „Voldemort nagyúrral”?

Újabb fideszes korrupciós botránytól hangos a magyar sajtó, mely ismét érintheti Mezőkövesdet. A nyilvánosságra hozott lehallgatási jegyzőkönyv szerint, a magát szerényen Voldemort nagyúrnak hívató Mengyi Roland, Tiszaújváros fideszes országgyűlési képviselője 90 százalékos visszaosztással, valamint 10 millió forint „alkotmányos költségért” cserébe pályázati pénzt szerzett volna egy szociális szövetkezeti hálózatnak.

Az ügyhöz Tállai András két ponton is kapcsolódhat. Az első az egyik gyanúsított kijelentése, miszerint „nekünk jó, hogy Tállai András lett a NAV vezetője, mert jó viszonyban van Mengyi Rolanddal”. A másik pedig, hogy Tállai adóhatósági vezető tisztsége révén tudomást szerezhetett a hatósága által folytatott nyomozásról. A nyomozati anyag szerint az ügy egy szakaszában megváltozott Mengyi viselkedése, ami utalhat arra, hogy tudomására jutott a vizsgálat.

A reptér és a laktanya kijátszása, valamint a borsodi mezőségi földmutyi után ismét gyanús ügyletben merült fel Tállai András neve. Várom Tállai úr magyarázatát, az ügyet pedig fokozott figyelemmel fogom követni, melyről a lakosságot is tájékoztatom.

Lukács Attila, a Jobbik választókerületi elnöke

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Hírek


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »