Szörnyű: zsidók milliárdjainak elgázosítóit segítő gázmaszkgyártót pénzel évtizedek óta Izrael

Szörnyű: zsidók milliárdjainak elgázosítóit segítő gázmaszkgyártót pénzel évtizedek óta Izrael

Az egykori "náci" Németországot hadianyaggal ellátó cégektől szerzi be Izrael évtizedek óta "tudtán kívül" a gázmaszkokat – tárta fel szerdán gazdasági mellékletében a Jediót Ahronót című helyi újság.

A "védelmi" minisztérium, a rendőrség, a Sin Bét belbiztonsági szolgálat, az izraeli vasút, a büntetés-végrehajtás, és még a tűzoltóság is évtizedek óta két olyan német vállalattól szerzi be a gázmaszkokat, amelyekről a Jad Vasem Holokauszt Emlékintézet egyik kutatója kiderítette, hogy a "náci" Németország hadianyag-ellátójaként ők szállították a gázmaszkokat nemcsak a német katonáknak, hanem "az auschwitzi gázkamrát működtető SS-őröknek is". (Igen, ezt ilyen pontosan kiderítették – a szerk.)

A Jediót Ahronót értesülése szerint 1967, a hatnapos háború óta vásárolja Izrael a Lübeckben székelő Drager és a jelenleg amerikai MSA nevű, de régebben Auer néven futó, és részben ma is Berlinben működő cégektől ezt a terméket.

A sokéves üzlet nyomán ezek a megbízható és kipróbált vállalkozások pályáztatás nélküli, állandó ellátói az izraeli biztonsági szerveknek. A nemzetiszocialistákkal való kapcsolataikra egy olyan új történeti kutatás derített fényt, amely "a gázkamrák náci felügyelői által használt gázmaszkok eredetét vizsgálta".

Az 1991-es Öböl-menti háború, a vegyi fegyverekkel való fenyegetettség óta Izrael minden polgárát ellátta gázmaszkkal, ami hatalmas, milliós nagyságrendű üzlet volt. Legutóbb 2013-ban került sor ennek a gáztámadás elleni védelmi eszköznek a megújítására, amikor felmerült a szíriai polgárháborúban az ott elraktározott vegyi fegyverek esetleges bevetése, és Izrael lakói hosszú sorokban álltak maszkjaikért az átadóállomásokon, a postahivataloknál.

2014 januárjában Jeruzsálem bejelentette, hogy megszüntetik a gázmaszkok osztását, mert drasztikusan lecsökkent egy támadás esélye, ráadásul kétségbe vonható hasznosságuk ideggázok esetén, és nagyon drágák, darabonként 380 sékelbe, mintegy 27 ezer forintba kerülnek.

A Jediót Ahronóthoz érkezett válaszok alapján a tűzoltók és a mentők szerint a világon fellelhető egyik legjobb minőségű, életmentő eszközről van szó, de a tűzoltók nem javasolják a biztonságiaknak megvásárlását. A "védelmi" minisztérium közölte a lappal, hogy mindeddig ismeretlen volt előttük a két német vállalkozás háborús múltja.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »