Szipi-szuper Csudanépszava

Meg kellene már érteni végre, hogy Csudaországban minden fordítva működik. Alkalmazkodni kellene az új helyzethez, akkor minden olyan szipi-szuper lenne. Miért nehéz felfogni, hogy amit az okostojás hazai és külföldi szakemberek mondanak, az ostoba agymenés, az építő kritika nem építő kritika, hanem hazug liberális gyíkember propaganda. Csudaországban a rossz az új jó, a jó az új rossz. A buta az új okos, a gazdag az új szegény, akit ezért támogatni kell, ahogy csak lehet. Az illiberális demokrata az új kommunista (de csak titokban), a paranoiával társuló megalománia pedig abszolút egészséges állapot.

Amikor O. V. megkezdte Csudaország felszabadítását a szörnyűséges öszödi böszme uralma alól, nem is sejtette, hogy 2016-ban még mindig lesz itt annyi sorosbérenc nyavalyás, akiket még nem sikerült külföldre üldözni, és miattuk egy-egy ügyben tízezreket megmozgató országos ellenállásba ütközhet. Ez is jelzi, hogy a NER még nem izzott be eléggé. A netadós tünti sem volt semmi, na de, hogy a tanárok sem értették meg, hogy minden az ő és a diákok érdekükben történik? Hallatlan.  (…)

Csudaország urainak a teadélutánok során elfogyasztott varázssütik áldásos hatásának köszönhetően káprázatos nemzetmentő víziókkal telik meg az elméjük, s mivel politikájuk minden színterén a “ha támadják a felcsúti kisvasutat, meg kell hosszabbítani Kínáig” filozófiája érvényesül… (…)

Juhász Dániel: Csudaország


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »