Szilveszter óta csak nyilvánosságra került: történt erőszakos közösülés is Kölnben – eddig két esetet mertek bevellani, az egyik áldozat állapotos lett

Erőszakos közösülés is "történhetett" Kölnben a szilveszter éjjel nők ellen tömegesen elkövetett támadások során hétvégi német sajtójelentések szerint. A beszámolók alapján az észak-rajna-vesztfáliai tartományi gyűlés (Landtag) vizsgálóbizottságának legutóbbi ülésén a Lobby für Mädchen nevű, lányokat és fiatal nőket segítő egyesület koordinátora, Frauke Mahr elmondta, hogy két erőszakos közösülésről is tudnak.

Az áldozatok januárban jelentkeztek náluk telefonon, egyikükkel csak egyszer beszéltek, a másik viszont még mindig a kliensük, rendszeres támogatásra, tanácsadásra szorul. Elmondásuk szerint mindkettejüket a kölni főpályaudvar előtti téren erőszakolták meg szilveszter éjjel. A szégyenérzet miatt egyikük sem tett feljelentést.

Az egyik áldozat arról számolt be, hogy a tömegben elszakadt a barátaitól és egy csoport férfi körbevette. A támadók egymás között lökdösték, majd leteperték és megerőszakolták. Az elkövetőt egy rendőr rángatta le a 18 éves áldozatról, aki sokkos állapotban elmenekült. Később sérüléseit kezelni kellett kórházban, ahol megállapították, hogy állapotos. A Lügenpresse azt állítja, az áldozat nem tudta megállapítani, hogy mikor esett teherbe. Végül a magzatelhajtás mellett döntött.

Szegény parlamenti vizsgálóbizottságot nagyon meglepte

A sajtójelentések szerint a parlamenti vizsgálóbizottságot meglepte az egyesület munkatársának beszámolója, mert ilyen esetről nem tudtak. Az eddigi adatok szerint a szilveszteri támadások többsége szexuális kényszerítésnek minősülő molesztálás, és ugyan vannak áldozatok, akik azért tettek feljelentést, mert a támadók "ujjal behatoltak valamely testnyílásukba", ami már nemi erőszaknak számít, de úgynevezett befejezett erőszakos közösülésről nem készült feljegyzés.

A Kölnische Rundschau című helyi lap és a Rheinische Post című tartományi lap szombaton egyaránt arról számolt be, hogy a vizsgálóbizottság az új információk nyomán első lépésként újra áttekinti a rendőrség szilveszteri tevékenységét, hogy megtalálják azt a rendőrt, aki a földre tepert áldozat segítségére sietett, és meg akarják hallgatni az egyesületnek az áldozattal kapcsolatban álló munkatársát is.

Szilveszter éjjel Kölnben, Hamburgban és több más német és európai nagyvárosban tömegesen követtek el nők sérelmére szexuális zaklatást és lopást. Az elkövetők többnyire észak-afrikai "férfiak" voltak, akik csoportosan körbevették, molesztálták és meglopták az áldozatokat. A 16 német tartomány közül 12-ben történtek ilyen bűncselekmények.

A szövetségi bűnügyi hivatal (BKA) kimutatása alapján több mint 1200 nő ellen követtek el szexuális bűncselekményt szilveszter éjjel nagyvárosok közterein, az elkövetők száma pedig meghaladhatja a kétezret. Azonban csak 120 feltételezett elkövetőt sikerült azonosítani és eljárás alá vonni, és azzal kell számolni, hogy számos esetet már nem lehet feltárni – mondta a napokban Holger Münch, a BKA elnöke a Süddeutsche Zeitung című lapnak.

(MTI nyomán)

Kétezernél is többen lehetnek a szilveszteri molesztálók – csak négyet ítéltek el, őket is nevetséges büntetésre

Felfüggesztettel "sújtottak" két kölni molesztálót – és a mohamedán erőszakológépek köztudottan rettegnek e büntetéstípustól

Németországban szigorították a nemi erőszakról szóló törvényt – nagyon fogja érdekelni Ficki Fickiéket

Egyre több a szexuális erőszak a német strandokon – ki nem találnák, hogy kik az elkövetők

Egy újabb naiva a kölni színen: "menekülteket szívesen látunk" lánykát erőszakolt meg az általa befogadott afgán

Köln után sincs megállás: több száz ismert szexuális támadás az első két hónapban

Merkelék honlapot indítottak a fajgyalázás népszerűsítésére – pornográf rajzokkal megy a kedvcsinálás (18+)

Az első kölni "büntetések": ejnye-bejnye, és továbbra is szeretettel látunk!


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »