Szigetvári: Megalázza a kormány a polgárokat

Szigetvári: Megalázza a kormány a polgárokat

Az Együtt elnöke szerint Orbán Viktor nem törődik a magyar többség véleményével, akik otthon maradtak a kvótaellenes népszavazáson vagy nemmel szavaztak.

Szigetvári Viktor azt mondta: mivel a miniszterelnök nem ért a bukott referendumból sem, kifütyülik az október 23-ai beszédét. A kormánypárti Magyar Idők újságírója a sajtótájékoztatón azt kérdezte: nem érzik-e az ünnep meggyalázásának a felhívást.

„Ez a kormány, ez a tolvaj oligarchacsoport megalázza azokat a polgári jobboldaliakat is, akik fideszes vagy jobboldali érzelműek, hiszen ők nem erre adtak Orbán Viktornak mandátumot. Ez a kormány a Népszabadság bezárásával átlépett egy vörös vonalat, a szabadságot, a sajtószabadságot tovább korlátozza, lopott pénzből fenntartott médiumokkal. Olyannal, mint például a Magyar Idők. Ezek a sajtótermékek adófizetői pénzből működnek, miközben másokat tönkretesznek a fideszes oligarchák, akik strómanokon keresztül megvásárolják a magyar sajtópiacot. Az Együtt ez ellen a szemérmetlen hazugság ellen tiltakozik” – nyilatkozta Szigetvári Viktor.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »