Szigetszentmiklósi ügy: "Hazudsz, hazudsz, ne hazudjál!" – kiabált a "szakértő" a bántalmazott gyerekekre

Szigetszentmiklósi ügy: "Hazudsz, hazudsz, ne hazudjál!" – kiabált a "szakértő" a bántalmazott gyerekekre

A legnagyobb gyereket pedig a tárgyalóteremben hallgatták ki, úgy, hogy ott volt az anyja, az apja, és mögötte a szakértő, akit meg kellett volna hazudtolnia…

A gyerekek, akiknek nem hittek, pont olyan pornófilmről beszéltek, mint amit később lefoglaltak a szülők házában – de számos más jel is utal arra, hogy nem éppen kiengedni kellett volna a "szülőket"…

Máris új "párja" van mindkét mintaszülőnek – a Bors-interjú második része

Az első rész: Interjút adtak a szigetszentmiklósi szörny szülők: természetesen ők is ártatlanok, sőt még áldozatok is

– Mivel magyarázzák, hogy miután a családból kiemelték a három gyermeket, a tízéves lányukról az orvosi vizsgálat megállapította, hogy már nem érintetlen?

Andrea: – Nem tudom, hogyan történhetett. Mi biztosan nem bántottuk őt szexuálisan, és arra is meg merek esküdni, hogy a testvérei sem. Nem tudok magyarázatot adni.

– Az a tény is önök ellen szól, hogy a hazugságvizsgálaton elbuktak.

Andrea: – A hazugságvizsgálat nem használható fel bizonyítékként, és különben is, az egy nagyon csalafinta dolog. Mi azért vállaltuk, hogy ezzel is megerősítsük a szándékunkat, és kiderüljön az igazság. De csalódtunk ebben a módszerben, összevissza eredményeket hozott ki a gép.

Rudolf: – Viszont a grafológus szakértő a mi állításainkat igazolta. Az is igaz, hogy ezt a véleményt sem értékeli a bíróság bizonyító erejűnek.

Andrea: – Egyrészt befolyásolhatták őket, másrészt az egyik fiam megmondta nekünk, hogy bosszút állnak rajtunk, mert hagytuk elvenni őket.

Rudolf: – Ugyanakkor azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a gyerekek később rájöttek, hogy jobb körülmények közé kerülhetnek, több dolgot megkaphatnak, mint tőlünk.

– Milyen az életük, amióta szabadlábra kerültek?

Andrea: – Elválunk egymástól, mindkettőnknek új párja van. Én elköltöztem Szigetszentmiklósról, két munkahelyem volt, de amikor a főnökök megtudták, hogy ki vagyok, kirúgtak.

Rudolf: – Engem leszázalékoltak, nincs munkám. Egy pillanatig sem érzem magam biztonságban. Egyszer egy csapat férfi vett üldözőbe, a fél városon át kergettek, azt üvöltötték, hogy megölnek, megerőszakolnak. Feljelentést tettem, rendőrségi eljárás indult az ügyben.

– Maradtak terveik?

Andrea: – Bízunk az igazságszolgáltatásban, amit elkövettünk, azért vállaljuk a felelősséget, de amit nem tettünk, azért nem. Lehet, hogy nem voltam jó anya, de továbbra is szeretem a gyerekeimet. Én adtam nekik életet, kilenc hónapig hordoztam őket a hasamban. Szeretném látni, megölelni őket. Remélem, ha az eljárás lezárul, biztosítanak számunkra láthatást. Három éve nem láttuk őket, semmit sem tudunk róluk.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »