Szerencsétlenség az autópályán: Egy halott, egy súlyos sérült

Szerencsétlenség az autópályán: Egy halott, egy súlyos sérült

Egy személy életét vesztette, egy másik pedig súlyosan megsebesült abban a közlekedési balesetben, amely ma 12.15 óra körül történt az autópálya Újvidék és Belgrád közötti szakaszán, a beškai híd közelében. Ez ma már a negyedik komolyabb szerencsétlenség a vajdasági utakon.

A 021 újvidéki hírportál írása szerint 12.15 óra körül egy Fiat 500L típusú gépjármű belehajtott a leállósávban defekt miatt veszteglő Audi A4-es kocsiba meg egy Mercedes márkájú furgonba. A legfrissebb információk szerint egy személy meghalt, egy másik állapota súlyos. A sebesültek száma még nem ismert. A rendőrség kiérkezett a helyszínre, az esettel az inđijai mentőszolgálat foglalkozik.

Ez egyébként ma már nem az első baleset a vajdasági utakon. Összesen nyolc személy sérült meg három balesetben a reggeli órákban. Az első szerencsétlenség 7.15 óra körül történt az autópálya Kátyhoz közeli szakaszán, ebben három gépkocsi vett részt és két idősebb férfi sebesült meg. Valamivel később, 7.55 óra körül, néhány kilométerrel odébb szintén tömegkarambol történt, itt öt személy sérült meg. Ezután, 8.15 óra körül Újvidéken történt baleset, amelyben egy 44 éves nő szerzett több sérülést is.


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »