Szemetelés miatt halálra verte falubelijét egy ukrán férfi

Az ukrajnai Herszon megye egyik falujának utcáján a helyi lakosok egy 43 éves férfi holttestére bukkantak – jelentette a megyei rendőrség sajtóosztálya.

A törvényszéki vizsgálat során kiderült, hogy a férfi halálát zárt koponyasérülés okozta.

A rendőrök megállapították, hogy az előző este az áldozat a barátaival kapcsolódott ki. Mint az kiderült, az elhunyt és az egyik vendég között konfliktus alakult ki. Az áldozatot a társaság egyik tagja megverte, majd megkérte barátait, hogy vigyék el a holttestet 200 méterre a háztól – tudatja az UNN hírügynökség.

A gyilkos egy 41 éves büntetett előéletű helyi lakos volt, aki elmondása szerint észrevette, hogy az áldozat szemetelt a szobában. Korábban a férfi megjegyzés tett az áldozatnak, ám az nem reagált. Előbb veszekedés, majd verekedés alakult ki köztük. Ezután a tettes és a barátai elvitték az áldozat holttestét.

Ukrajna Büntetőtörvénykönyvének 121. cikkelye (szándékos súlyos testi sértés) értelmében az ügyben eljárást indítottak. Az esetet vizsgálják a nyomozók.

Rovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: halálra verték, gyilkosság, kékfény, bűnügy, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »