"Személyeskedni csak azok a pártok szoktak, akiknek nincs esélyük győzni" – (figyelem: ezt Lázár János mondta!)

"Személyeskedni csak azok a pártok szoktak, akiknek nincs esélyük győzni" – (figyelem: ezt Lázár János mondta!)

Alig 24 órával azután, hogy elhangzott Tiborcz István neve a parlamentben, Lázár János, a kormány egyik legfontosabb tagja találkozott is a miniszterelnök vejével, akinek a cége csak az elmúlt évben 11616 millió forint közpénzt nyert el a különböző közbeszerzési eljárásokon. Jól van ez így? – Szilágyi György erre a kérdésre várt választ a kancelláriaminisztertől.

A jobbikos politikus szerint akkor is fel kellett volna háborodnia Lázár Jánosnak, amikor Hegedűs Lóránt püspök özvegyét, vagy amikor a Riposttal kiegészülve Vona Gábor feleségét és gyermekét követte és zaklatta a Fidelitas.

Szilágyi György továbbá értetlenségének adott hangot:

miért volt fontos egy ennyire elfoglalt miniszternek találkoznia „egy vállalkozóval”?

Lázár János válaszában egy személyes története idézett fel, amikor saját választókörzetében arról tartottak közvélemény-kutatást, hogy veri-e a feleségét. Ebből azt vezette le, hogy ő a saját bőrén szenvedte el, hogy a családtagokat hoznak be a politikába. „Hagyják békén Orbán Viktor családtagjait!” – jelentette ki, mert nekik semmi közük nincs a miniszterelnök teljesítményéhez.

Majd ledobta az atombombát:

Hírdetés

„személyeskedni csak azok a pártok szoktak, akiknek nincs esélyük győzni”.

Tényleg?!

Szilágyi György ismét megpróbálta megvilágítani a helyzetet, miszerint például Vona Gábor felesége nem közszereplő, de közpénzekkel gazdálkodó Tiborcz István az: innentől kezdve nincs úgy, hogy ne foglalkozzunk vele.

Egyébként Orbán Viktor vejének a cége még Lázár János városával, Hódmezővásárhely önkormányzatával is kötött szerződést.

Lázár János válaszában nem szakadt el a korábbi kommunikációs paneltől: a magyar parlamentben nem szokás vállalkozókat vegzálni. Majd választ adott Tiborcz István hihetetlen mértékű meggazdagodására is: ez a cégcsoport kínálta a legjobb közvilágítási projektet, függetlenül attól, hogy kinek a veje és rokona,

„ezért nyertek mindenhol”.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »