Százmillió dollárért vették meg a Playboy-villát

Új tulajdonosa van a Playboy-alapító Hugh Hefner Los Angeles-i birtokának, szomszédja, Daren Metropoulos üzletember vásárolta meg 100 millió dollárért (27,5 milliárd forint).

A Playboy-villa néven közismert birtokot januárban dobták piacra 200 millió dollárért. A 33 éves üzletember kedden jelentette be a tulajdonszerzést.

A megállapodás értelmében Metropoulos a közeljövőben nem költözik a birtokra, mivel a Playboy magazin kilencvenéves alapítója élete végéig a villában lakhat. Utána az üzletember egyesíteni fogja az öthektáros ingatlant saját szomszédos kéthektáros birtokával. A két ingatlan annak idején egyetlen tulajdonban volt.

A Beverly Hills közelében 1927-ben épült birtokon álló Hefner-villa gótikus Tudor-stílusban épült, a Playboy 1971-ben vette meg 1,1 millió dollárért. Számos korábbi látogatója szerint a villa rossz állapotban van. A birtokon három épületet tartanak fenn az állatok számára, ezenkívül kisállattemető, teniszpálya, vízesés, úszómedence és edzőpálya is található a területen.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »