Száz akácfa csemetét ültetettek Pilisen a MÖM tagjai

A Föld Órájának Fővárosa pályázat kapcsán ötlött fel a gondolat, hogy mint helyi civil csoport hozzá tudnánk járulni Pilis esetleges sikeres szerepléséhez ebben az egyébként is kiemelten fontos kezdeményezésben, tájékoztatta hírszolgálatunkat Koczó János a Magyar Önvédelmi Mozgalom pilis vezetője.

Magyar Menedék - Háttérhatalom

Majd természetesen, ahogy a MÖM életében az lenni szokott a gondolatot a tett követte.
Felvettem a kapcsolatot Pilis Város Polgármesterével, Simóné Csillával, valamin Rada Ferenccel, a NEFAG Zrt. Gyömrői vezetőjével.
Ennek következményeként a hivatal hozzájárulása, valamint a 100 db akác csemete beszerzése után, március 20-án, vasárnap került sor a fák elültetésre.
Az akcióban részt vettek a MÖM Pilisi, Budapesti, Dánszentmiklósi tagjai mellett a helyi Jobbik szervezet aktivistái, valamint két gyermekem is.

Ezúton is fejezem ki köszönetemet valamennyi részvevőnek és Csernai Istvánnak a MÖM Pest Megyei vezetőjének, aki a technikai eszközöket bocsájtotta a rendelkezésünkre.

Az élő fára mindig szükség van, azokat gyermekeinknek, unokáinknak ültetjük az ő jövőjüket is jelképezik az elültetett facsemeték!

Koczó János MÖM Pilisi vezető beszámolója alapján

MÖM hírszolgála


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »