Szabolcs Attila: útjában vagyunk a népvándorlást örömmel fogadó európai eliteknek

Szabolcs Attila: útjában vagyunk a népvándorlást örömmel fogadó európai eliteknek

Október 2-án népszavazást tartanak a magyarok – először, közösen. Őszintén, és finoman szólva sem öröm, hogy a Kárpát-haza és a nagyvilág magyarjainak első közös népszavazása belecsöppent a nagybetűs történelem szorításába – osztja meg gondolatait a népszavazás kapcsán Szabolcs Attila országgyűlési képviselő, a Magyar Parlament Nemzeti Összetartozás Bizottságának alelnöke a Polgárportálon.

“Legyen világos: útjában vagyunk a népvándorlást örömmel fogadó európai eliteknek.

Útjában vagyunk a fölhergelt, illúzióba vezényelt milliós betolakodó tömegeknek.

Útjában vagyunk egy nagy kísérletnek, amely átrajzolná Európa kultúráját, kitépné maradék keresztyén gyökereit, és a szemétdobra hajítaná a kontinens őshonos népeinek szabadságát.

Az Európa felé irányuló népvándorlást nem a háborúk váltották ki, hanem az elhibázott demokráciaexport-politika.

Ez olyan kultúráknak, társadalmaknak ígért, ígér jólétet, megváltást a Földön, amelyek most rászedve, becsapva érzik magukat.

Ez a politika nyomort, pusztulást, gyötrelmet hozott.

Működő államok, demokráciák helyett vérben fürdő vezérek kisebb-nagyobb fejedelemségeinek a hálózatát.

A nagy tervezők pedig most széttárják a karjukat, és Európa felé irányítják a vesztes milliókat, tízmilliókat. A nagybetűs Nyugatra, Európába, amely közel is van, gyenge is, és valljuk meg: annyira naiv évtizedek óta, hogy rövid távú, mohó gazdasági érdekcsoportokra hallgatva 30-40 esztendeje nem a saját népeiből akart gyarapodást hozó munkáskezeket, hanem a kiszolgáltatott, olcsó bevándorlók közösségeiből.

Ma ott tartunk, hogy ez a két elhibázott politika; a demokráciaexport- és a bevándorlás-politika eredője egy olyan méretű válsághalmaz, amire talán csak a most regnáló francia miniszterelnök napokban tett nyilatkozata világít rá a maga szomorú fényárának teljességében. A szocialista színekben kormányfő Manuel Valls az Europe 1 rádiónak mondta mikrofonba: „Újabb terrortámadások lesznek, ártatlan emberek fognak meghalni.”. Azt nem mondta, de fölteszem, tudja, legalábbis tart tőle felelős politikusként, hogy a gyermekei, unokái, szerettei, a népe egy ilyen Franciaországban kell hogy éljenek a következő évtizedekben is, ha nem változtatunk közösen és gyökeresen az Európai Unió politikáján.

Mi, magyarok és a körülöttünk élő népek Közép-Európában hamarabb értettük meg az egyszer egyet.

Ahogy a szír keresztény püspök leszögezte: ne hagyják, hogy elözönöljék az országaikat, mert végük lesz.

A történelem főútján találtuk magunkat.

Október 2-án mondjunk nemet mindarra, ami elsöpörné Európát.

Ahogy többször az elmúlt ezer évben, amikor nem csak saját magunkért álltunk ki, most is így legyen.

Talpra magyar!

szerző: Szabolcs Attila országgyűlési képviselő

The post Szabolcs Attila: útjában vagyunk a népvándorlást örömmel fogadó európai eliteknek appeared first on PolgárPortál.


Forrás:polgarportal.hu
Tovább a cikkre »