Szabó Tímea: Béremelést kértem a mentősöknek, elküldtek az anyámba

Szabó Tímea: Béremelést kértem a mentősöknek, elküldtek az anyámba

Alpári stílusban, anyázva reagált a fideszes Boldog István arra az ötletre, hogy Szabó Tímea 60 százalékos azonnali béremelést kért a mentősöknek – legalábbis erről számolt be Facebook-oldalán a képviselőnő.

A Párbeszéd politikusa az Országgyűlés Költségvetési Bizottsága előtt vetette fel a fizetésemelés ötletét, ami szerinte tízmilliárd forintba, a Puskás stadion felújítási költségének csupán tizedébe kerülne – és már ezzel is meg lehetne állítani a mentős elvándorlást.

Na, erre a fideszes Szűcs Lajos felolvasott egy teljesen értelmetlen szöveget, hogy milyen nagy béremelések voltak már eddig is. A kormánypárti hazugságra nyilván parázs vita alakult ki, ami közben a szintén fideszes Boldog István odahajolt szomszédjához, és félhangosan mondott neki valamit – írja a Szabó Tímea.

Ezután eldurvultak az események. „A bizottság elnöke, Mesterházy Attila azonnal jegyzőkönyvbe is kérte, hogy Boldog elküldött a „k@rva anyámba”. Itt végleg elszabadultak az indulatok. Félve a közelgő facebook poszttól, Boldog rémülten tagadta a nyilvánvalót, Szűcs pedig közölte, hogy én viszont lehülyéztem Boldogot (nem hülyéztem le, csak javasoltam, hogy a megjegyzések helyett menjen vissza kedvenc parlamenti hobbijához: a korona előtti hajolgatáshoz)” – olvasható a bejegyzésben.

Hírdetés

http://mno.hu/

Bár Boldog István tagadja, hogy gyalázkodott volna – és az ügyben kizárólag csak Szabó Facebook-bejegyzésére hagyatkozhatunk –  a káromkodás épp csak megrezgetné az alacsonyra tett parlamenti lécet.

A politikusok körében már megszokottnak mondható a legalja kocsmai stílus: k*rva anyázott felszólalása végén Kuncze Gábor SZDSZ-es képviselő is, beszólását a bekapcsolva felejtett mikrofon leplezte le – Gyurcsány Ferenc pedig népnyúzó diktátornak, felkapaszkodott prolinak nevezte blogbejegyzésében Orbán Viktort.

A börtönszlengből átvett csicska kifejezést viszont éppen Orbán Viktor honosította meg a parlamenti közbeszédben, tőle indultak a Brüsszelnek szánt kokik és sallerek is. 

A Fidesz trágárságért felelős kabinetvezetője azonban egyértelműen Deutsch Tamás, aki Twitter és  Facebook-bejegyzésekben küldi el vélt és valós ellenfeleit melegebb éghajlatra.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »