Szabadnapos rendőr fogta el a soroksári rablót

Szabadnapos rendőr fogta el a soroksári rablót

Szabadnapos rendőr fogta el a soroksári rablót

Lopott, majd rabolt Soroksáron az a férfi, akit egy szolgálaton kívüli rendőr fogott el. B. Jánost őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

A rendőrség tájékoztatása szerint 2017. május 13-án, 9 óra körül a 33 éves B. János a Budapest XXIII., Alsó határ úton bemászott egy ház udvarára, de az ott lakó nő ezt észrevette és kérdőre vonta a férfit. B. János válasz helyett igyekezett sietve távozni a kertből, de a házigazda követte az utcára, ahol a budapesti férfi a nőt előbb a kerítéshez lökte, majd dulakodásuk során a füléből kitépte a fülbevalóját.

A bűncselekményt észrevette a Budapesti Rendőr-főkapitányság szabadnapos körzeti megbízottja, aki egy járókelő segítségével még a helyszínen elfogta B. Jánost.

A férfit a rendőrök előállították a kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozás során kiderült, hogy B. János megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy a napokban a Budapest XXIII., Könyves Kálmán utcában egy  üresen álló ház kerítésén is átmászott, befeszítette az ajtót és onnan kerékpárt, ruhákat, valamint használati eszközöket lopott el. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága lopás és rablás bűntett miatt folytat eljárást B. János ellen, akit a nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.?


Forrás:privatkopo.hu
Tovább a cikkre »