Swingerfesztivál a calais-i tábor: az európai női önkéntesek napi több migránssal is összefekszenek

Swingerfesztivál a calais-i tábor: az európai női önkéntesek napi több migránssal is összefekszenek

Szexelni mennek a brit önkéntesek a calais-i illegális migránstáborba. Egy nap akár több partnerrel is együtt hálnak, egy ingyenes swingerfesztiválon érzik magukat – számol be Daily Mail kiszivárgott belső levelezések alapján.

A legtöbbször a női önkéntesek bújnak ágyba az idegenekkel, de más kombináció is előfordul, ráadásul kiskorúak is érintettek.

Számos önkéntes nagyon dühös lett az ügy nyilvánosságra kerülése után, mert szerintük ezeket az esetéket titokban kellett volna tartani, de azért a közösségi portálokon olyan hozzászóló is megjelent, aki szerint a kiszivárogtatás erkölcsös lépés. Sokan azért akarják eltussolni ezt a negatív jelenséget, mert attól félnek, hogy a segélyszervezeteknek rossz hírneve lesz, ha az bekerül a sajtóba. Mások szerint azonban nem helyes szexuálisan kizsákmányolni a nyomorúságos körülmények között élő embereket.

Utóbbiak azt mondták, hogy nem csak szexmunkások mentek a migránsok közé, hanem olyanok is, akik egész egyszerűen élvezik az életet és a testi örömöket, szerintük ez alapesetben „természetes”. Néhány önkéntes azonban annyira túltolta az életélvezést, hogy a társaik rábeszélték őket, hogy inkább hagyják el a tábort.

Ez azonban azért nehéz, mert egy illegális táborról beszélünk, ahol egyik önkéntesnek sincs jogalapja arra, hogy a másikat távozásra bírja.

A sátrak között tehát továbbra is nyitva tart az ingyenes swingerfesztivál, ami azért talán némi egészségügyi kockázatot is rejt magában. Esetleg ezentúl nem csak ruhát, takarót, tartós élelmiszert, hanem óvszert is illene a segélycsomagokba tenni.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »