Svédországot (is) tönkre fogják tenni a migránsok! (videóval)

Más a kultúrájuk – mondanák azok, akik dédelgetik őket! Az autógyújtogatás nem tartozik a kultúrába, az viszont igen, hogy ürítés után a lyukat ki kell törölni! Ráadásul ott ürítenek, ahol éppen a szükség utoléri őket. Amikor még Magyarországon keresztül jöttek, az egyik tv-riporter beült közéjük a Magyarkanizsa és Röszke között közlekedő buszra. Az aránylag rövid útszakaszon a hátsó ülésen elintézte egy féri a szükségét, egy kisbabás anyuka meg kidobta a buszablakon a használt pelenkát. Egy komplett vasúti szerelvényt úgy tele sikerült nekik pakolni fekáliával, hogy Hegyeshalomban három napig pihent a szerelvény, mire sikerült gázálarcos takarító brigádot fogadni, háromszoros fizetség ellenében.

A német munkaügyi miniszter szerint 90 százalékuk használhatatlan, 10 százalékuk esetleg az lesz, miután megtanulnak németül és szakmát szereznek. A 90 százalékot félő, hogy el fogják osztani az uniós országok között, és hozzánk is juttatnak belőlük bőven.

Isten irgalmazzon Európának! A betolakodók beszállítói és az embercsempészek teszik a dolgukat, de Európa vajon mire vár? Erre??

Békéscsaba, 2016. április 8.


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »