Storck: Bizonyítanunk kell, hogy ott a helyünk Oroszországban

Storck: Bizonyítanunk kell, hogy ott a helyünk Oroszországban

Bár nem a magyar labdarúgó-válogatott a Svájc elleni hazai világbajnoki-selejtező esélyese, a szövetségi kapitány ennek ellenére bízik a győzelemben.

Bernd Storck hangsúlyozta a játékosok jobb fizikai állapotban vannak most, mint voltak a Feröer-szigetek elleni döntetlenre végződő mérkőzés idejében, ez pedig bizakodásra ad okot. A kapitány hozzátette, a magyar csapat az Eb-n már megmutatta, hogy magasabban jegyzett válogatottak elleni is megállja a helyét, és úgy véli most is erre lesz szükség.

„Úgy gondolom, hogy Franciaországban már bebizonyítottuk, hogy versenyképesek vagyunk és nemzetközi szinten is megálljuk a helyünket. Azon leszünk, hogy ezt továbbra is fenntartsuk Európa legjobbjaival szemben. Ez szükséges most Svájc ellen is. Tisztában vagyunk vele, hogy topjátékosaik vannak, akik a többi között Angliában vagy Németországban szerepelnek. Ennek ellenére nem félünk tőlük és győzni szeretnénk. Ez azért is fontos, mert a végelszámolásnál ott akarunk lenni a továbbjutó helyek valamelyikén. Be kell bizonyítanunk, hogy ott a helyünk Oroszországban” – fogalmazott a szövetségi kapitány.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »