Star Academy: ismét dobogós helyen végzett Szőcs Renáta

Ötödik alkalommal jutott tovább Szőcs Renáta a magyarországi TV2 kereskedelmi csatorna Star Academy tehetségkutató műsorának szombat esti élő adásában. A csíkszeredai lány ezúttal harmadik helyen végzett.

Az első két élő adásban hibátlanul szerepelt Szőcs Renáta, hiszen mindkét alkalommal első helyen végzett és megszerezte a védettséget. Az ezt követő két élő show-ban azonban a kezdeti bravúrokhoz képest gyengébben teljesített: a múlt héten Cyndi Lauper Girls Just Want To Have Fun című dalával nem nyerte el maradéktalanul a zsűri tetszését, amely arra hivatkozva, hogy ennél sokkal többet várnak tőle, végül 94 pontot adott a produkcióra.

Az október elsejei, szombat esti élő adásban Reni Zséda Fekete rúzs című slágerével lépett színpadra, a szívdöglesztő produkcióval ismét lenyűgözte a zsűri tagjait, akiktől 98 pontot kapott. A nézők ezzel szemben 80 ponttal jutalmazták az előadást, így összesítésben 178 ponttal a harmadik helyet szerezte meg.

„Le sem tudtam venni a szemem rólad, olyan voltál, mint egy támadásra, vadászatra készülő fekete párduc, aki elbűvölt minket” – dicsérte Pásztor Anna. „Egy új Renit ismertem meg, nagyon tetszett, hogy kieresztetted a hangodat, teljesen elvarázsoltál” – tette hozzá Keresztes Ildikó. „Én nem tudtam odafigyelni az éneklésre, a vizuális élményre koncentráltam” – áradozott Király Viktor.

A Star Academy egy valóságshow-val egybekötött tehetségkutatóként indult: a nézők minden este összefoglalókat nézhettek az énekesek mindennapjairól. A TV2 azonban a héten bejelentette, hogy hétfőtől elmaradnak a napi események bejátszásai, csupán a szombat esti élő show-ban lehet nyomon követni az „akadémisták” sorsának alakulását.

kronika.ro/szekelyhon.ro


Forrás:erdely.ma
Tovább a cikkre »