Star Academy: a tíz legjobb énekes között Szőcs Renáta

Star Academy: a tíz legjobb énekes között Szőcs Renáta

Bár továbbjutott, az eddigiekhez képest jóval gyengébbre értékelte a zsűri Szőcs Renáta teljesítményét a magyarországi TV2 kereskedelmi csatorna Star Academy tehetségkutató műsorának október 15-ei élő adásában.

szocsreni-exesnohs-szh1_bFotó: Star Academy Facebook-oldala

A múlt heti élő show-ban lírai énjét mutatta meg a csíkszeredai lány, aki Keresztes Ildikó Nem a miénk az ég című dalával lépett színpadra: a produkcióra 97 pontot kapott a zsűritől, a nézőktől viszont ennél jóval kevesebbet (76), így összesítésben 173 ponttal a negyedik helyen végzett.

Az október 15-ei, szombat esti élő adásban Renáta Elle King Ex’s & Oh’s című slágerét adta elő, a pörgős produkcióval azonban nem nyerte el a zsűri tetszését, akiktől eddig soha nem kapott ennyire alacsony pontszámot (89). Ő lett az utolsó a zsűri pontszámai alapján összeállított listán.

Azt kifogásolták, hogy nem volt elég nőies, majd hozzátették, hogy a próbákon sokkal jobban sikerült az előadás, emellett elmondásuk szerint a táncosok elvonták a figyelmet a csíkszeredai lányról. A nézők viszont megmentették a veszélyzónától, ugyanis szavazataik alapján 73 ponttal a hetedik helyre került, így összesítésben 162 ponttal a nyolcadik helyen végzett.

Jövő héttől megváltozik a műsor menete, ugyanis nem lesz többé veszélyzóna: az a két versenyző, aki a legkevesebb pontot gyűjti össze a zsűritől és a nézőktől, kiesik. Már csak tizen maradtak versenyben.


Forrás:kronika.ro
Tovább a cikkre »