Speidl Bianka: a terroristákat a családjukkal együtt kellene kitoloncolni a befogadó országból

Az InfoRádió Aréna című műsorában nyilatkozó Speidl Bianka Közel-Kelet-szakértő, a Migrációkutató Intézet vezető kutatója és Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő, egyetemi tanár egyetértett abban, hogy Európa az Iszlám Állam hadszíntere lett.

Magyar Menedék - Sitchin

Speidl Bianka azt nem érti, hogyan lehettek szabadon az elkövetők, ha a rendőrség által ismert köztörvényes bűnözők és terroristák? Mint mondta: ezek az emberek hogyan járkálhatnak szabadon úgy, hogy legalább egy megfigyelésükre alkalmas eszköz ne legyen rájuk erősítve? “Egyébként az egyikőjüket 2009-ben ítélték el 10 évre.”

A Migrációkutató Intézet vezető kutatója szerint az iszlám vallásban a közvetlen környezet hatása mindent felülír, ezért a terroristákat a családjukkal együtt kellene kitoloncolni a befogadó országból. Kijelentette: az Iszlám Állam felszámolása ott is kezdődne, hogy ha ezeket az embereket, akiknek bármi közük van valamilyen terrorista vagy terror-gyanús cselekedethez, megfosztanák az európai állampolgárságuktól és kitoloncolnák. Hozzátette: nagyon kegyetlenül hangzik, de mindennek a közvetlen környezetükre is vonatkoznia kellene.

Speidl Bianka és Nógrádi György egyetértett abban, hogy Európa az Iszlám Állam hadszíntere lett.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »