Sosem néztek itthon ennyien focimeccset

Sosem néztek itthon ennyien focimeccset

MTI nyomán

A tegnapi összecsapás 2 millió 700 ezer nézőt szögezett a képernyők elé.

Az MTVA közleményéből kiderül, hogy a csoportkör alatt fokozatosan nőtt a nézők száma, a szerdai magyar-portugál labdarúgó mérkőzés pedig már több mint kétmillió nézőt ültetett a képernyők elé – írja az MTI.

A meccs második félideje alatt mért 2 millió 703 ezer 440 néző eddig az abszolút csúcsnak számít és erősebb, mint a teljes mérkőzés nézettsége (2 millió 318 ezer fő), a közönségaránya pedig a teljes népesség körében 61.3 százalék volt. Pedig ebben még nincsenek is benne a kivetítők előtt szurkoló tömegek.

Az M4 Sportot még sosem nézték ilyen sokan, és könnyen lehet, hogy a belgák elleni vasárnapi nyolcaddöntő újabb rekordot dönt majd.

Ugyancsak rekordmennyiségű néző követte az internetes közvetítést: a közmédia online portfolióját szerdán 315 ezer egyedi felhasználó tekintette meg, ebből 190 ezren a Médiaklikket, 106 ezren pedig az m4sport.hu-t.

A magyar-portugál mérkőzés második félidejében pedig 102 489 felhasználó figyelte adott pillanatban a válogatott mérkőzését a közlemény szerint.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »