Sorra provokálják az őslakosokat a vadak, aztán csodálkoznak, ha előbb kezdődik a fűtési szezon

Sorra provokálják az őslakosokat a vadak, aztán csodálkoznak, ha előbb kezdődik a fűtési szezon

Újabb incidensek történtek Németországban a sáskajárással kapcsolatban, hét végi rendőrségi jelentések alapján három településen összetűzések is voltak helyiek és menedékkérők között, egy migránstanyát pedig megpróbáltak felgyújtani.

A Szász-Anhalt tartományi Sangerhausenben 20 helyi lakos és több szíriai betolakodó verekedett össze. Három menedékkérő könnyebben megsebesült. A péntek este történt összecsapás előzménye, hogy szerdán egy magát 16 évesnek mondó szíriai "fiú" bántalmazott egy 15 éves helyi fiút.

A Mecklenburg-Elő-Pomeránia tartományi fővárosban, Schwerinben 30 német és 10 kontinensfoglaló csapott össze szintén péntek este. Egy helyi fiatal könnyebben megsebesült. A konfliktust az válthatta ki, hogy kedden két szíriai menedékkérő késsel megfenyegetett egy menedékkérőt és egy helyi lakost, és bántalmaztak egy embert, aki igyekezett elsimítani a vitát.

A Szászország tartományi Bautzenben egy nagyjából 10 "fiatalkorú" menedékkérőből álló csoport és egy helyiekből álló 20-30 fős csoport heves szóváltása miatt riasztották a rendőrséget péntek este. Összecsapás ugyan nem történt, de egy állítólag 17 éves új európai megsebesült, megvágta magát egy törött üvegpalackkal, amellyel egy 39 éves németet fenyegetett. A kisváros szeptember közepén azzal került be a hírekbe, hogy 80, a zsidó sajtó megfogalmazása szerint "többnyire szélsőjobboldali" helyi lakos összecsapott 20, az országba felnőtt kísérő nélkül érkezett, saját bevallása szerint fiatalkorú menedékkérővel.

Szombat hajnalban a Brandenburg tartományi Jüteborgban ismeretlenek megpróbáltak felgyújtani egy szállást, ahol "fiatalkorú menedékkérők" laknak. Két Molotov-koktélt vágtak az épület egyik ablakához, amely azonban nem tört be. Az épület előtt keletkezett tüzet az intézmény dolgozói eloltották. A támadásban nem sérült meg senki, az anyagi kár sem jelentős.

(MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »