Sorozatbetörőt fogtak el Újbudán

Elfogtak az újbudai rendőrök egy férfit, aki az elmúlt időszakban összesen három lakásbetörést, egy gépkocsilopást, valamint sikkasztást követett el – írja a Police.hu.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a 30 éves budapesti B. Tamás 2017. augusztus 16-án reggel bemászott egy újbudai lakás ablakán, majd onnan két laptopot, egy mobiltelefont és egy autó kulcsát is ellopta. Ezt követően lement a ház elé, beült az ott parkoló Alfa Romeóba és elhajtott vele.

A rendőrök 2017. augusztus 28-án megtalálták az ellopott autót a Kelenföldi pályaudvar parkolójában. Az újbudai rendőrök a bevezetett nyomozati cselekmények eredményeként beazonosították B. Tamást és elrendelték a körözését, majd csütörtökön délután elfogták egy újbudai lakásban.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói a férfit – őrizetbe vétele mellett – gyanúsítottként hallgatták ki, amely során B. Tamás további két lakásbetörést, valamint egy sikkasztást is beismert. A rendőrök előterjesztést tettek a férfi előzetes letartóztatásának indítványozására.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »