Soros: Orbán fejét akarom!

Soros: Orbán fejét akarom!

Az élete során már vagy féltucat független országot megpuccsoló spekuláns maffiafőnöknek nevezte Orbán Viktort. Közben magát mentegette migráns-ügyben, logikája az egyszeri tolvajé: ő nem lopott, csak elvett. A gazda szavára Budapesten is megindultak a Soros-legények, Belgrádban meg az oligarcha fiát köszöntötték a magyar nagykövetség összemocskolásával.

„Szabadságot Ahmed H.-nak!” – többek között ezt a feliratot festették fel a hétvégén a belgrádi magyar nagykövetség bejáratára. Az említett illető ugye az a szír férfi, aki két éve a magyar határ ostromát vezényelte, most meg a pesti és brüsszeli liberális elit felmentését követeli. Na, most, ha van ország, ahol az agresszív díszmigránst egészen biztosan nem éltetnék, az Szerbia!

A migráns-inváziót a délszláv ország finoman szólva is megszenvedte-megszenvedi, ami egy belgrádi fiatalnak egy tál csevapcsicsa, és egy Crvena Zvezda meccs között eszébe jut, nos, az egészen biztosan nem a szír férfi melletti látványos kiállás.

Ez a Soros-birodalom szerb lerakatainak műve, bizonyítani kellett a gazdának. Főleg, hogy éppen a feliratozó grafitizéssel egy időben tárgyalt Belgrádban a jövendő keresztapa, Alex Soros. Budapesten meg közben Gulyás Marciék villogtak, hogy tegnap helyüket átvegye a Momentum sokadik népszavazási performansza. Ők persze egymást is utálják, hiszen egy kasszából jön a pénz.Most egymásra licitálva játszottak felvezető zenekart Soros tegnapi nagy fellépéséhez.

Az amerikai spekuláns nagyot akart dobni: alapítványa a nevében „cáfolta” a nemzeti konzultáció érveit, ő meg felhívatta magát a Financial Times szerkesztőjével: legyen már oly jó, álljon neki mikrofonállványt játszani.

Soros mentegetőzéseivel nem fárasztanám a Kedves Olvasót, azok valóságtartalmát tegnap már pontról pontra megvilágították tanult kollégáim. Összegezve: Soros György konkrétan azt tette, amivel a konzultációt vádolta: csúsztatott és hazudott. Régi, bírósági tolvaj-trükk ez. A rabló azt veti az ügyész szemére, amit éppen ő tett. És tény: a lopásban neki van a legnagyobb szakmai tapasztalata a teremben, ő ismeri legjobban a „csíziót”.

Engedelmükkel csak néhány tényt – összefüggést idéznék fel.

Soros György a kezdetektől támogatja a migráns-behozatalt. Az afrikai és arab inváziót az Amerikai Egyesült Államok iraki, afganisztáni, líbiai és szíriai beavatkozása idézte elő. Washingtonban az elnök akkor Barack Obama, a külügyminiszter Hillary Clinton volt. Soros támogatta kampányaikat, kölcsönösen legjobb barátaik közé sorolják egymást. Clintonnak az oligarcha a WikiLeaks szerint személyesen is adott utasításokat.

Soros György azonban nem Amerikától, hanem az Európai Uniótól követeli a migránsok tömeges befogadását – hogy most már nem évi egymillióról beszél, megelégszik „csak” háromszázezerrel, ez viccnek is rossz. Soros emberei – alapítványa saját kiadványa szerint is – százszámra ülnek az Európai Parlamentben. Az EP csak bevándorló-barát határozatokat fogad el.

Hírdetés

Soros Györgyöt előzetes bejelentés nélkül is fogadják az Európai Bizottság vezetői, élükön a vele ölelkező Jean-Claude Junckerrel. Az EB kizárólag a migráns-inváziót támogató döntéseket hoz.

Soros György alapítványai tüzelik fel afrikai és ázsiai szerencsétlenek millióit, hogy induljanak Európa felé. Ők is fuvarozzák őket át a tengeren. Az Európai Unió ennek megakadályozására alig tesz valamit.

Soros György a migránsokból nem kérő országok megfegyelmezését követeli. Az Európai Bizottság tagjai Emmanuel Macron és Angela Merkel mellé sorolnak, sőt, helyenként rá is licitálnak. Jönnek a szankciók Budapest, Prága, Pozsony és Varsó ellen.

Véletlen lenne mindez? Tényleg nincs ehhez az egészhez semmi köze Soros Györgynek? Nincs terv, koncepció?

Tegnap a Financial Timesnek adott interjújában Soros lényegében hadat üzent a magyar kormánynak, az országot maffia-államnak nevezve. Eleve érdekes hallani ezeket a szavak olyasvalakitől, aki jó féltucat független kormányt döntött meg, nemzeti fizetőeszközök sorát értéktelenítette el a legpiszkosabb alvilági módszerekkel. Mert ezek azok voltak Grúziától Ukrajnáig, Londontól Párizsig, hiába nevezi ezt „politikai technológiának” vagy „tőzsdei éleslátásnak”.

De hagyjuk is ezt, nem a széplelkek korát éljük. Soros hétindító vadulásának egyértelmű az üzenete: mostantól ránk uszítja birodalma összes vérebét! Ami most kezdődik, ahhoz képest Ron Werber és Simicska Lajos eddigi mocskolódó kampányai kósza diákcsínyeknek tekinthetőek.

Az Orbán–kormány megítélésétől, saját világnézettől függetlenül, mindenkinek legyen tiszta: itt egy idegen ország milliárdosa avatkozik be Magyarország belügyeibe, akarja manipulálni a magyar választók döntését! Ő akarja megszabni, hogyan éljünk saját hazánkban!

Fotó: facebook.com

Máté T. Gyula – <![CDATA[]]>http://matete.pestisracok.hu<![CDATA[]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »