Soros: kerítésépítések helyett még több bevándorlót kell befogadni, s évente legalább 30 milliárd eurót költeni rájuk!

Soros: kerítésépítések helyett még több bevándorlót kell befogadni, s évente legalább 30 milliárd eurót költeni rájuk!

Európa idősödő népességére tekintettel több előnye van a migrációnak, mint amennyibe az integráció kerül – hazudja a Soros György nevű zsidó spekuláns a "német" Die Welt című napilapban kedden megjelent cikkében.

Soros hét pontban foglalta össze, hogy mit kell tennie az Európai Uniónak:

1. Az EU-nak jelentős számú "menekültet" kell befogadnia a frontvonalbeli országokból, méghozzá biztonságos és rendezett módon.

2. Az EU-nak vissza kell nyernie az ellenőrzést a külső határokon, mert a káosznál jobban semmi sem félemlíti meg a társadalmat.

3. Évente legalább 30 milliárd eurót kell költenie a "menekültek" befogadására és integrálására a kerítésépítések helyett.

4. Közös mechanizmusokat kell kidolgoznia az uniós tagállamoknak a határok védelmére, a menedékjog iránti kérelmek elbírálására és a "menekültek" letelepítésére.

5. Önkéntes koordinációs mechanizmust kell kidolgozni a "menekültek" letelepítésére, mert az EU nem kényszerítheti a tagállamokat, hogy befogadja a migránsokat, ha nem akarják, és a "menekülteket" sem kényszerítheti olyan helyekre, ahol nemkívánatosak.

6. Nagyobb támogatást kell nyújtani a "menekülteket" befogadó uniós tagállamoknak, és nagyvonalúbbnak kell lenni Afrikával szemben. Ahelyett, hogy saját szükségletei szerint előnyös módon osztja a fejlesztési támogatásokat a kontinens országainak, az EU-nak valódi “átfogó megoldást” kell kínálni, ami a kedvezményezett országok igényeire összpontosít.

7. Hosszú távon barátságos környezetet kell teremteni az unióban a gazdasági migránsok számára, tekintettel arra, hogy az európai népesség elöregedése miatt a bevándorlással járó előnyök jelentősen felülmúlják "majd" a menekültek integrációjával járó költségeket.

A "menekült"válság nem az egyetlen válság, de a legsürgetőbb krízis, amivel szembe kell néznie Európának, és ha a közösségnek sikerül jelentős előrelépést elérni a "menekült"kérdésben, más problémákkal könnyebben megbirkózna – zárja cikkét Soros.

(Híradó nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »