Soros harcostársa szállítja a szavazatszámláló gépeket

Soros harcostársa szállítja a szavazatszámláló gépeket

Egyáltalán nem tűnnek megalapozatlannak Donald Trump aggályai az amerikai választások demokrata befolyástól való mentességét illetően.

Úgy tűnik nem teljesen alaptalan az a bizalmatlanság, amellyel Donald Trump republikánus elnökjelölt tekint a közelgő amerikai választások elé. Trump a harmadik, egyben utolsó elnökjelölti vitán adott hangot véleményének, de csak később mondta el, hogy mikor fogadná el, hogy a választások tisztán zajlottak. Csak akkor, ha ő nyer. Ezen jót derül a világ balliberális médiája, de Trump kijelentése mögött nem csupán vicces bizalmatlanság húzódhat meg, hanem annál sokkal komolyabb összefonódás is felsejlik az amerikai, és sok más ország parlamenti választásai mögött.

A 888.hu Nemzetközi sajtószemléje talált rá a Daily Caller leleplező cikkére, amelyből egy igen furcsa, sok kérdést felvető kép alakul ki a választások kulisszái mögötti tevékenységekről.

A cikk címe máris sokat sejtet: „A Soroshoz kapcsolható cég szállítja 16 államba a szavazatszámláló gépeket”.

Most kiáltanának fel a balliberális oldalon, hogy összeesküvéselmélet. A Daily Caller szerzője, Davis Krayden azonban lépésről lépésre végig kíséri a gyanús szálat.

Az amerikai választásokhoz, az említett 16 államba, a brit Smartmatic 2006 és 2015 között 57 ezer szavazatszámláló gépet szállított , amelyek 35 millió amerikai állampolgár szavazatát dolgozták fel (a Smartmatic 2005-ben felvásárolta a kaliforniai Sequoia Voting Systems-et, így lépett be az amerikai piacra). A cég honlapján kiderül, hogy számos országba szállítják modern, szuper fejlesztésű berendezéseiket, és világszerte 3,7 milliárd szavazócédula feldolgozásáról gondoskodnak. A választások világpiacán vezető pozíciót töltenek be ezzel.

smartmatic-lord

Hírdetés

A Smartmatic elnöke Lord Mark Malloch-Brown, aki egy száműzött dél-afrikai diplomata gyermekeként látta meg a napvilágot, bárói címét 2007-ben kapta. Jeles diplomáciai pályafutás tudhat maga mögött: Kofi Annan idejében az ENSZ főtitkárának helyettese, tagja volt Gordon Brown munkáspárti kabinetjének (a külügy államtitkáraként), fejlesztési szakértőként dolgozott a Világbanknál és az ENSZ-nél is (ez utóbbinál a menekültügyben is tevékenykedett). Pályája elején számos, főleg dél-amerikai országban tevékenykedett civil aktivistaként, és még az Economist újságírója is volt. Ma is tagja Nagy-Britanniában a Lordok házának.

Jelen esetben azonban sokkal érdekesebb, hogy – a Wikipédia bejegyzése szerint – Mark Malloch-Brown már évtizedek óta dolgozik együtt Soros Györggyel.

Már 1993-94-ben, amikor a Refugees Internationalnek dolgozott, részese volt a Soros Boszniai Tanácsadó Bizottságnak (Soros Advisory Committee on Bosnia). Soros Quantum Alapjának alelnökévé 2007-ben nevezték ki, erről a posztról államtitkári kinevezésekor lemondott. Ugyanakkor lett a Soros Fund Management és a Nyílt Társadalom Intézet alelnöke is, ma a Nyílt Társadalom Alapítvány globális bizottságának tagja.

smartmatic-open-s

Minden további tényt teljesen felesleges felsorolni, csupán egyet érdemes megismételni: a Smartmatic gépei világszerte 3,7 milliárd szavazócédulát dolgoznak fel.

Soros minden létező irányból támad

Soros pénzeli a Trump rendezvényeit megzavaró aktivistákat
A pénzmogul által támogatott szervezet aktivistái tudatosan szítanak erőszakot Donald Trump republikánus elnökjelölt kampányrendezvényein- számolt be a Breitbart.

Az volt a cél, hogy Hillary boldoggá tegye Sorost
A WikiLeaks által kiszivárogtatott levelezés alapján Hillary Clinton stábjának komoly fejtörést okozott 2014-ben George Soros vacsorameghívása.

Soros és Clinton: nem csak a nemzetállamokat számolnák fel
A kiszivárgott Wikileaks levelekből kiderül, hogy a demokraták szándéka: mindenáron éket verni a konzervatív és a liberális felfogású katolikus püspökök közé.

Mit akar már megint Soros?
Amerika szennyesét mossa? Vagy a Visegrádi négyeket, illetve azok potenciális partnereit támadja?


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »