Sokmilliárdos szankciót varrnának Magyaroszág nyakába Gyurcsányék – ha nem kérünk migráncsékból

Sokmilliárdos szankciót varrnának Magyaroszág nyakába Gyurcsányék – ha nem kérünk migráncsékból

Niedermüller Péter elismerte: azon dolgozik, hogy Brüsszel szankcionálja azokat az tagállamokat, amelyek kvótaellenesek – hangzott el az M1 Híradójában.

A brüsszeli bizottság terve az, hogy menekültenként 250 ezer eurós, vagyis 80 millió forintos bírságot szab ki azokra a tagállamokra, amelyek nem akarnak migránsokat befogadni.

Niedermüller Péter mellett a pártelnök, Gyurcsány Ferenc is kifejtette már: azt szeretné, ha Magyarország befogadná a messziről jött embereket.

Az összetűzésről a brit közszolgálati televízió is tudósított, a BBC anyagában pedig egy magyar politikus is feltűnik – erről ír a Pesti Srácok.hu. A cikk szerint az interneten is elérhető felvételeken Niedermüller Péter, a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője arról beszél a bevándorlóknak, hogy Idomeniben embertelen körülmények vannak és szerinte mindez a politikusok felelőssége.

A lap Niedermüller Péter egyik Facebook-bejegyzését is közzétette, amelyben a képviselő azt írja: azért dolgozik Brüsszelben, hogy az unió megbüntesse Magyarországot, amiért a kormány nem akar bevándorlókat befogadni az országba.

„Követelni fogjuk a bizottságtól, a tanácstól, hogy mindazokat az államokat, kormányokat, amelyek nem kívánnak részt venni a közös európai politikában, nem akarnak részesei lenni az európai szolidaritásnak, nem akarnak részt vállalni a menekültügyi politikából, sújtsák megérdemelten szigorú szankciók” – áll a bejegyzésben.

A migrációs válság európai parlamenti vitanapján akkor az ellenzéki képviselők, többek között Niedermüller Péter is provokációnak nevezték az elhangzottakat, és bírálták a valóban fideszesen demagóg nemzeti konzultáció kérdéseit, de úgy látszik, nem elég nekik, ha Orbánéknak ártanak, az egész országnak nekimennének.

Magyarország igenis nemcsak, hogy képes fogadni messziről jött embereket, de jól is jár, jól is járna nagyon sokakkal – hazudta Gyurcsány Ferenc.

A Demokratikus Koalíció elnöke többször is hangoztatta: szerinte és pártja szerint is javára válna Magyarországnak, ha befogadná a bevándorlókat. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a betolakodók bebizonyosodott képzetlensége és a dédelgetésben elvtárs európai vezetők által összehozott paktum, amely garantálja, hogy Ankara a leginkább lecsúszott Merkel-kedvencekkel árassza el Európát.

(Híradó nyomán)

Ehhez asszisztálna a magyar zsebekből Niedermüller: 250 ezer eurót fizettetne velünk minden be nem fogadott élősködőért az Európa-gyilkos diktatúra


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »