Sóhajok a mélyszegénységből

(…)  Kövér László házelnök újra kitiltotta Gréczy Zsoltot, a Demokratikus Koalíció szóvivőjét az Országházból. “Kár Kövér Lászlónak ilyen dolgokkal foglalkoznia. Ha ez a legnagyobb problémája a magyar parlamentizmussal, akkor szereptévesztésben van. Semmit nem érő politikai játszadozások ezek” – mondta Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke az ATV Start műsorában.

Hozzátette: nem érti, amit Kövér László csinál, többek között azt sem, hogy hermetikusan elzárja a Parlamentet, mert a kormánypárti politikusok félnek az újságírók kérdéseitől.

„Csináljanak rendes politikát, ne lopják szét az országot, és válaszoljanak a kérdésekre, ez a mi dolgunk” – folytatta Gyurcsány. Úgy gondolja, hogy ellopják az egész országot és a törvénykezést. Szerinte nincs rendben, hogy az a magyar miniszterelnök, aki soha nem volt más, mint politikus, ma Magyarország leggazdagabb embere.

„A miniszterelnökként kapott másfél milliós fizetéséből nem lehet a Szabadság-hegyen villája, nem tud magánrepülőgéppel utazni, ebben a családban a többszöröse fogy el annak, amit ő megkeres” – véli a DK elnöke. (…)


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »