Sofőrre támadtak az AGRESSZÍV KONTINENSFOGLALÓK Calais közelében

Belehalt sérüléseibe egy NÉGER KONTINENSFOGLALÓ, akit feleségével együtt egy brit autós elgázolt egy autópályán az észak-franciaországi Calais közelében. A brit autóst megtámadták a NÉGEREK, ezért továbbhajtott, majd önként jelentkezett a határőrségen.

Magyar Menedék - Badiny

A francia kormány ígéretet tett arra, hogy az év vége előtt végleg és teljesen felszámolja a spontán módon kialakult, de eddig megtűrt migránstábort Calais közelében, ahonnan a táborlakók Nagy-Britanniába szeretnének átjutni. Azoknak a migránsoknak, akik lemondanak az átjutásról, és menedékkérelmet nyújtanak be Franciaországban, a kormányzat átmeneti szállást biztosít a kérelem elbírálásának idejére, mintegy 3-4 hónapra, a többieket kiutasítja. Egy belügyminisztériumi dokumentum szerint csaknem 12 ezer férőhelyre van szükség ahhoz, hogy az év végéig felszámolható legyen a “dzsungelnek” is nevezett, nem hivatalos menekülttábor.

A kiürítéssel párhuzamosan szeptemberben megkezdődött egy fal építése a calais-i kikötő körüli kerítés meghosszabbításaként annak érdekében, hogy a táborlakók ne tudják megközelíteni a kikötőhöz vezető utat.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »