Simlis a betolakodó akkor is, ha keresztény – egyértelmű, hogy a jó élet reménye mozgat minden migránst

Menedéket kért Németországban az a 25 iraki keresztény menekült, akiket egy humanitárius projekt keretében szállítottak korábban Csehországba – közölte hétfőn a cseh média. A híradások szerint az irakiak a múlt héten váratlanul kikérték úti okmányaikat a cseh hatóságoktól, és szombaton Németországba távoztak. Az agymosott, hiperpolkorrekt németek persze azonnal befogadták őket. Csak magasabb az ellátás, mint Csehországban – jobban boldogulnak az élősködők.

Magyar Menedék - Sitchin

Katerina Rendlová, a cseh idegenrendészet szóvivője közölte hétfőn a hivatal honlapján, hogy a német hatóságok szombaton a határ átlépése után az irakiakat őrizetbe vették, és közölték, hogy kihallgatásuk után visszaküldik őket Csehországba. Vasárnap este felkérték a cseheket, hogy hétfő délelőtt vegyék át az irakiakat. Rendlová szerint azonban az átadás helyszínéről folyó hétfő reggeli tárgyalások elhúzódtak, majd a németek minden indoklás nélkül visszavonták kérésüket. Miután a csehek hivatalos úton magyarázatot követeltek, a németek néhány óra múlva közölték: az ügy tárgytalan, mert az irakiak menedéket kértek Németországban, és az eljárás már meg is kezdődött.

“Az irakiak németországi családi kapcsolataikkal indokolták menedékkérelmüket”- mutatott rá a szóvivő.

A cseh hatóságok hivatalos ajánlatát a menedékjog és a letelepedés megadására az iraki keresztények korábban elutasították – jegyezte meg Katerina Rendlová, aki szerint a hétfői fejlemények fényében a cseh rendőrség befejezettnek tekinti az irakiak ügyét.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »