Símaszkos rablók csaptak le a benzinkúton

Őrizetbe vették azt a két férfit, akik egy fegyver utánzatával megfenyegették egy töltőállomás alkalmazottját, majd a kasszában található pénzzel elmenekültek – írja a Police.hu.

A gyanúsítottak még múlt hét kedden hajnalban Budapest XI. kerületében mentek be a Budaörsi úti töltőállomásra. Ott az alkalmazottat egy fegyver utánzatával megfenyegették, majd az egyik férfi a kasszában található pénzt kivette, és elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök a két férfit beazonosították és elfogták, a Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat a 34 éves, valamint 18 éves budaörsi lakosok ellen fegyveresen elkövetett rablás megalapozott gyanúja miatt.

A házkutatások során a nyomozók egy forgótáras, gumilövedékes fegyvert, valamint az elkövetésnél használt ruhát és hátizsákot is megtalálták, ezeket lefoglalták.

A két férfit elfogásuk után előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Cs. Szabolcsot a BRFK, míg P. Attilát a budaörsi rendőrkapitányság nyomozói – más bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt – őrizetbe vették, és kezdeményezik előzetes letartóztatásukat – olvasható a Police.hu oldalon.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »