Silberstein, a szocdem tanácsadó hamisításával nyakon döfte Sebastian Kurzot

Silberstein, a szocdem tanácsadó hamisításával nyakon döfte Sebastian Kurzot

OE 24, PROFIL, DIE PRESSE, ORF

Ausztriában egy napja gigabotrány, hogy a vezető osztrák lap, a Die Presse és a Profil hetilap leleplezte: az Izraelben letartóztatott Tal Silberstein nevű SPÖ-tanácsadó-bűnöző aljas módon beszennyezte Sebastian Kurz külügyminisztert és az ÖVP elnökét. Ő áll „Az igazság Sebastian Kurzról” néven futó, rasszista facebook oldal mögött. De ő áll a „Sebastian Kurzot támogatjuk” FB oldal mögött is, amely úgy adja ki magát, mintha az ÖVP (Osztrák Szabadság Párt) rajongói oldala lenne. Ezen mindenféle rasszista és antiszemita tartalmakat jelentettek meg az Izraelben rácsok mögé került Silberstein és csapata machinációja eredményeként.

Olyan szövegek is megjelentek,  hogy Kurz George Soros érdekei szerinti politikát hajtja végre.

Az SPÖ kénytelen volt megerősíteni parlamenti munkatársuk részvételét a botrányban.

Az ÖVP már régóta azt veti az SPÖ szemére, hogy egy leplezett piszkos kampányt vezet Kurz ellen, aki a közvéleménykutatások szerint a legesélyesebb arra, hogy osztrák kancellár legyen.

A Profil hetilap értesülése szerint Kern szocialista kancellár fél millió eurót adott arra, hogy Kurz ellen Silbersteinék negatív kampányt hajtsanak végre.

És most levél az MTI bécsi irodájának:

Idefigyeljenek!

Hírdetés

Az MTI legutolsó jelentése Sebastian Kurzról szeptember 19-i és new yorki beszédéről szól. Azóta semmi a külügyminiszterről és Ausztria jövőbeli kancellárjáról.

A fenti botránytól visszhangzik Ausztria.Maguk mit csinálnak közben?

Arra gondoltam tegnap, hogy minek tegyem ezt a hírt ki, amikor Önök ott vannak közpénzen és feladatuk, hogy tudósítsanak fontos ottani eseményekről.

Tegnap az osztrák közszolgálat a Die Presse és a Profil aznapi cikkeire hivatkozik az esetet ismertetve. Persze a szokott módon csúsztatva, hiszen az OE24 lap már 3 napja, szeptember 28-án leleplezte azt.

Miért védik a szocialista, rácsok mögé került, bűnöző Silbersteint? Elmondanák?

https://www.profil.at/oesterreich/wahrheit-kurz-spoe-8342070

http://diepresse.com/home/innenpolitik/nationalratswahl/5294429/Tal-Silberstein-und-die-Wahrheit-ueber-die-SchmutzkuebelKampagnen

http://orf.at/stories/2409116/

http://www.oe24.at/oesterreich/politik/wahl2017/Silberstein-Geruecht-um-Kurz-Das-steckt-dahinter/301535023


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »