Sikeres észak-koreai nukleáris kísérlet esetén egy déli kivégzőosztag ráfagyasztja a mosolyt Éles Elméjű kerek pofijára

Sikeres észak-koreai nukleáris kísérlet esetén egy déli kivégzőosztag ráfagyasztja a mosolyt Éles Elméjű kerek pofijára

Már készenlétbe helyezte Dél-Korea elit alakulatait, akik egy északról érkező nukleáris fenyegetés esetén kivégzik Kim Dzsong Un észak-koreai diktátort – közölte a dél-koreai védelmi miniszter.

A dél-koreai parlament szerdai ülésén azt kérdezték a védelmi minisztertől, hogy valóban létezik-e egy olyan elit katonai osztag, amelyet Kim Dzsong Un likvidálására hoztak létre. “Igen, létezik egy ilyen terv” – érkezett Han Min-koo válasza.

Hozzátette, hogy hajszálpontosságú rakétákkal tervezik kilőni az ellenséges létesítményeket, valamint a vezetőséget is – írja a CNN.

Kim Dzsong Un rezsimje kedden erősítette meg, hogy szeptember 9-én sikeresen teszteltek egy rakétahajtóművet, amely előrelépést jelent azokban a törekvésekben, hogy azt interkontinentális ballisztikus rakétákban alkalmazzák. A siker a dél-koreai vezetés szerint olyannyira elkápráztatta a diktátort, hogy a szeptember második heti humanitárius katasztrófaként elkönyvelt árvíz után is jókedvűen mosolygott egy rakétahajtómű-kísérlet helyszínén.

Dél-Koreában már régóta gyanítják egy hasonló terv létrejöttét, de a miniszter őszinte, egyenes válasza sokakat meglepett.

“Az elnöknek tudnia kell, hogy létezik egy ilyen lehetőség is. Óriási hibát követnének el, ha nem közölnék vele a részleteket, és ha nem készülnének rá” – mondta Daniel Pinkston, az International Crisis Group szöuli elemzője is.

A dél-koreai védelmi minisztériumban azt feltételezik, hogy Phenjan már javában készül egy hatodik nukleáris kísérletre. Likvidálási tervük ennek a kísérletnek a sikerétől függ.

Szeptember elején Leem Ho Young, a vezérkar stratégiai igazgatója egy új tervet ismertetett a dél-koreai lakossággal – mindössze pár órával az észak-koreai kísérlet után. A “Korea Massive Punishment & Retaliation” nevű missziót rakétatámadásokra és különleges harci alakulatok bevetésére tervezték, célpontjuk pedig az észak-koreai vezetőség. Nukleáris veszély esetén azonnal kivégzési parancsot kapnak.

(Híradó – CNN)

A sztálinista diktatúra a hatodik atomrobbantásra készülhet

Szöul kész Phenjan teljes elpusztítására

Atombombával játszottak Éles Elméjűék – még Kína szerint sem volt bölcs dolog


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »