Sérültjei is vannak a kárpátaljai balesetnek

A kárpátaljai Ungvári járásban található Ungcsertész (Csertezs) településen egy sofőr elvesztette irányítását a járműve fölött, s egy elektromos oszlopnak csapódott. A baleset következtében a gépkocsi sofőrje és utasa is megsérült. A rendőrök vizsgálják az esetet – számol be a Zakarpatszkij Korrespondent internetes portál.

Ungcsertész faluban a VAZ-2107 típusú személygépkocsi 36 éves sofőrje elvesztette irányítását a járműve fölött, árokba hajtott, ahol nekiütközött egy villanyoszlopnak – közölték a megyei rendőrségen.

A vezető agyrázkódással, a 32 éves utasa pedig lábtöréssel kórházba került A vizsgálat során kiderült, a sofőr józan, utasa pedig ittas állapotban volt.

Az ügyben tart a vizsgálat.

Amint arról korábban hírt adtunk, öt ukrán állampolgár vesztette életét egy közlekedési balesetben Lengyelországban.

Augusztus 23-án Lublin közelében (Lengyelország) a lublini vajdaság székhelye mellett található körúton balesetet szenvedett 7 ukrán állampolgár (egy Citroën márkájú mikrobusz sofőrje és utasai), közülük öten a helyszínen életüket vesztették, két személyt pedig a kórházba szállították.

Megjegyzendő, hogy a Citroën kisbusz egy út mentén parkoló teherautónak ütközött. Mind a két jármű Ukrajnában szerepel nyilvántartásban.  Ukrajna lublini nagykövetségének követei azonnal a baleset helyszínére érkeztek, hogy azonosítsák az áldozatokat.

Csatolt_cikkek: Olvasta már?Tragikus baleset történt Munkácson: kizuhant a nyolcadik emeletről egy egyéves kisfiúKiskorú személy vesztette életét egy közlekedési balesetben KárpátaljánAutóbaleset Ukrajnában: két ember holtteste lógott ki az autóbólKiderült ki követte el a Tiszaújlakon történt tragikus balesetetRovatok: KékfényTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Ungvári járásCímkék: baleset, közlekedés, Ukrajna, Ungvári járás, Kárpátalja, közlekedési balesetForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »