Segítsen elkapni! – félmilliót ér most a pápai erőszakoló

Segítsen elkapni! – félmilliót ér most a pápai erőszakoló

A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy erőszakoló kézre kerítése érdekében. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a nyomravezetőnek 500 000 forint ajánlott föl – írja a police.hu.

Az ismeretlen férfi még áprilisban követett el szexuális erőszakot Pápán, az Erzsébet ligetben.

A férfi körülbelül 28-30 év körüli, 170-175 centiméter magas, kissé kövérkés, pocakos, két első metszőfoga szabálytalan, ferde állású. Feje kerek, világosbarna haja elől jól láthatóan kopaszodó kétoldalt a halántékok irányába. A bűncselekmény elkövetésekor szürke színű hosszúnadrágot, valamint szürkés színű kabátot, fekete bakancsot és fekete hátizsákot viselt.

A feltételezett elkövetőről grafika készült.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a mellékelt képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 88/428-022-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén vagy írásban a veszpremmrfk@veszprem.police.hu. email címen.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a nyomravezetőnek 500.000 forintot ajánlott fel. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére vonatkozóan a gyanú megalapozottá válik, a rendelkezésre bocsátott adat, információ a büntető eljárásban felhasználható. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a díjkitűzésre jelentkezés elkésettnek minősül.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »