Sean Connery volt birtokára költözött a válogatott

Sean Connery volt birtokára költözött a válogatott

Gyönyörű luxusszállóba költözik a válogatott, a golfparadicsom egykor Sean Connery birtoka volt, szombattól a magyar válogatott főhadiszállása lesz. Dzsudzsákék osztoznak a többi lakóval.

Ha ezen múlik, akkor elődöntőt játszunk az Eb-n. A német válogatott 2012-ben készült a Tourettesben található Terra Blanche luxusszállóban, és a négy között esett ki. Idén a magyar válogatott bérelte ki magának az elsősorban golfozóknak megálmodott, hatalmas területen elnyúló komplexumot.

Az MLSZ sajtóosztályának vezetője, Dinnyés Márton segítségével megtekintettük a valóban óriási komplexumot. Érthető a szigorú beléptetési rendszer, a futball-Eb-től függetlenül is emelkedik vagy éppen ereszkedik a sorompó, a portás háromszor is megfontolja, kit engedjen a körön belülre.

A magyar delegáció előre egyeztetett időpontban érkezett, így gördülékeny volt a bejutás. Civilek, új lakók csak hatalmas óvintézkedések mellett léphetnek a szálloda területére.

Épp távozni készültünk, amikor megérkeztek helyi rendfenntartó erők, ők addig teljesítenek itt szolgálatot, amíg a magyar válogatott versenyben van az Eb-n. Június 22-ig bizonyosan.

http://mno.hu/

Fontos leszögezni, hogy a több száz ember elszállásolására alkalmas hotelt nem kizárólag a magyar válogatott tagjai lakják. Összesen 115, egymástól jól szeparált kisebb „villában” élvezik az emberek a hotel vendégszeretetét. Ottlétünkkor több tárgyalóban folytak fontos megbeszélések, ezek egyikében tart Bernd Storck kapitány taktikai értekezletet.

Az étterem nagy része a magyaroké, a teraszon lehetnek más vendégek, mint mondjuk Fiola Attila. A két, egyaránt tizennyolc lyukú golfpályán szintén, bár őszintén meglepődnénk, ha Böde Dániel leállna ütögetni a társaival. Még akkor is, ha most épp a frissítés van soron. A mára tervezett két edzés helyett Bernd Storck megelégedett egy délelőtti foglalkozással.

A 115 lakóhely hatalmas területen található, így még a takarítók is golfautóval közlekednek. Ha valami, ez igazán fog tetszeni a magyar válogatottnak. Ilyet biztosan nem láttak máshol.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »